VIDEO/FOTO: Descinderi la traficanţii de armament

Mascaţii au descins în această dimineaţă în mai multe locaţii din ţară la persoane suspectate că se ocupă cu traficul de arme provenite din Bulgaria.

UPDATE, ora 15.00

Oamenii legii au descoperit un adevărat arsenal în urma descinderilor din această dimineaţă: 22 de arme, 4 letale şi 18 neletale, muniție şi instrumente de fabricare artizanală a muniției.

,,Au fost indisponibilizate 22 de arme. Din totalul armelor indisponibilizate, 13 arme neletale și una letală au fost ridicate de la Constanța, 2 letale și una neletală de la Prahova, 2 arme neletale au fost ridicate de la Gorj, câte o armă neletală de la Teleorman și Ilfov, iar o armă letală a fost ridicată din Caraș-Severin. De asemenea, polițiștii au descoperit carne de vânat provenită ca urmare a săvârşirii infracţiunii de braconaj cinegetic, instrumente de fabricare artizanală a muniţiei, câini din rasa ogari folosiţi la săvârşirea infracţiunii de braconaj cinegetic, precum şi 165 de bucăți de cartuşe de diferite calibre. Percheziţiile au vizat locuinţele şi autovehiculele unor persoane bănuite de deţinere ilegală de arme neletale supuse autorizării ce ar fi fost achiziţionate din Bulgaria”, informează Poliţia Română.

La locuinţa unuia dintre suspecţi a fost găsită şi o căprioară. În activităţi au fost angrenaţi poliţişti de la structurile de arme, explozivi şi substanţe periculoase, criminalişti şi luptători ai structurilor de intervenţie de la inspectoratele de poliţie ale judeţelor vizate şi ai Poliţiei Capitalei.

Astăzi, ora 8.30

Poliţiştii de la Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase efectuează în acest moment 26 de percheziţii în şapte judeţe, printre care şi Caraş-Severin. Din informaţiile obţinute de Express de Banat, oamenii legii au descins în Mehadia, unde există membri ai grupării infracţionale vizate. Sunt percheziţionate locuinţe şi autovehicule şi se caută arme care în mod normal sunt supuse autorizării, dar şi arme albe. Armele ar proveni din Bulgaria. Sunt vizate în cauză peste 100 de persoane!

 

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu amănunte!

Comments

  1. gigi says:

    La tigani de ce nu au fost facute perchezitii? Aia n-aveau arme albe? S-au colorat cumva de la culoarea lor?Bravo Ponta, un cod penal..penal!