UPDATE. Judecătorul Maldea este arestat preventiv pentru 30 de zile!

Nicuşor Maldea s-a întors acasă după ce a fost audiat la structura centrală a DIICOT în urma descinderilor de acum două zile, însă astăzi a fost ridicat din nou de la Tribunalul Caraş-Severin, cu mandat de aducere!

Magistratul reşiţean nu a ajuns în arest preventiv odată cu Ion Tudor şi membrii familiei sale, implicaţi cu toţii în firma de insolvenţă Tudor şi Asociaţii SPRL, însă are toate şansele să ajungă în spatele gratiilor acum. Acesta nu fusese prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă doar pentru că postura sa de magistrat necesită acordul Consiliului Superior al Magistraturii în acest sens. Avizul a venit astăzi, motiv pentru care Nicuşor Maldea a fost ridicat în jurul orelor 11 şi dus în capitală. Arestarea sa preventivă se va pune în discuţie la Curtea de Apel Bucureşti!

UPDATE, sâmbără, 17 octombrie, ora 10.00 – Azi noapte, în jurul orei 1.30, judecătorul din Reșița a ajuns în fața colegilor săi de la Curtea de Apel București. Aceștia au admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație şi Justiție, DIICOT şi au dispus arestarea preventivă a inculpatului Maldea Nicușor, pe o perioadă de 30 zile, începând de astăzi și până pe data de 15 noiembrie inclusiv.

Comments

  1. Cuza says:

    Felicitari domnule judecator Maldea si un sincer si calduros La multi ani !!! Stimabile.

  2. justitiarul says:

    La multi ani domnule Maldea,speram ca vor fi la multi ani pentru toti cei care au distrus si distrug in continuare Resita si Caras Severinul!

  3. Adam says:

    Era si timpul sa-i vina de hac si astuia!