PNL a început campania. În trei săptămâni se face publică lista candidaților!

 

Cei doi copreședinți ai PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, au fost prezenți astăzi la Reșița. Au susținut o conferință de presă în cadrul căreia au divulgat faptul că pregătirile pentru campania electorală sunt în toi, iar în scurt timp partidul, dar și electoratul vor cunoaște candidații pentru alegerile din 2016.

Conducerea centrală a liberalilor face un tur de forță în toată țara pentru a fi în contact direct cu organizațiile, astfel încât să pregătească alegerile locale de anul următor. Liderii liberali explică faptul că nu îi mulțumesc doar sondajele de opinie și că vor face ample cercetări pentru desemnarea candidatului potrivit.

„Luni, cei doi copreședinți la București vor ști Casa Națională cu care vor lucra în această cercetare pentru că nu suntem mulțumiți cu un singur sondaj. Sondaj « cu cine votez?» este valabil în ultimele două săptămâni ale campaniei, din două în două zile, să pui mâna pe telefon și să întrebi cât mai multă lume. Atunci dai un telefon și întrebi cât mai multă lume. E nevoie de o cercetare, să stabilim profilul candidatului și multe alte lucruri. Deci aceste etape sunt obligatorii și în 3 săptămâni vom ști exact cu cine vom defila la Reșița. În cele 19 primării, dacă nu au probleme de o altă natură, primarii au drept de preempțiune ca toți primarii din țară. Dacă au ajuns la concluzia organizațiile că au susținerea populației, colegii mei, din fiecare localitate, vor face sondaje și acolo, din forțele proprii, cu câte 2,3 candidați, noi punându-le la dispoziție formulare de sondaje de opinie făcute cu meseriași. E o meserie grea și asta, de sociolog, specialist în analize sociologice. Deci, cam în 3 săptămâni de zile vom ști. Același lucru și la lista pentru Consiliul Județean, dar cu câteva criterii în plus. Acest lucru este valabil peste tot”, a declarat astăzi, la Reșița, copreședintele PNL, Vasile Blaga, în cadrul conferinței de presă susținute alături de Alina Gorghiu, dar și de copreședinții liberali din Caraș-Severin, Marcel Vela și Valeria Schelean.

Vasile Blaga a apreciat organizația din județ ca fiind una cu potențial, care a obținut rezultate bune în trecut pentru partid. În urma conferinței de presă susținute la Casa de Cultură a Sindicatelor, liderii PNL s-au deplasat la Palatul Cultural, unde s-au întâlnit cu membrii organizației județene.

Comments

 1. Raluc says:

  Privesc poza si nu vad altceva decat un lup imbracat intr-o piele alba si imaculata de oaie. Cat despre candidatii pentru Resita cred ca o sa durezd mai mult de 3 saptamani pentru ca cei la care sau gandit aceste capetenii sunt implicate prin niscaiva dosare penale deloc simple. Asa ca La multi ani !

 2. Cetățeanul says:

  Uitați-vă ce forțat stau amândoi…Pe Vasile parcă-l strânge cravata și doamna Gorghiu parcă o apucă plânsul.Să nu credeți că au venit pentru județ s-au pentru PNL-iști,au venit la nunta Valeriei Schelean.La noi cum este tradiția nunților, mai veniți poate așa aflați de problemele județului.Valabil pentru toată clasa politică!

 3. Vasi says:

  Asa este cetatene, Vasile are probleme cu cravata, deoarece acea cravata pe care o poarta el nu este una oarecare, este una de firma EADS, care il strange tot mai mult de gat cu fiecare zi care trece. Cat despre doamna Gorghiu trebuie sa recunosc ca imi este simpatica, dar strict din punct de vedere fizic, caci politic nu pare sa aiba foarte multe de spus.

 4. alegator says:

  Ciuma si muma padurii sa va aleaga.Cum nu e rusine lu (b)laga,schelalaita etc,care au nenorocit o tara intreaga cu basila si sluga boc,sa vina sa ceara voturi?Numai batut in cap sa fii sa iti bati joc,singur de tine si tara ta,sa mai votezi nenorocirile astea

 5. Cuza says:

  Domnule alegator foarte corect si adevarat ceea ce spui, doar ca sper ca nu esti vreun psdist si sa vii sa ii sustii pe aistialati ca sunt tot o apa si un pamant.

 6. Ionel Lazar says:

  Eu in aceasta poza am vazut doar produsele de calitate realizate la o renumita fabrica de prelucrarea lemnului inaite de evenimentele din 1989 si patru persoane financiar avute dar personal frustate de ceva . Cit priveste cununia Doamnei de la Otelu , sa fie cu bucurie si de durata . DOAMNE AJUTA .