Nelu Popa va câștiga încă un mandat! Oamenii îl vor vota pentru că este un om pozitiv

Are proiecte ambițioase, la care puțini s-au gândit. Are însă curajul de a le pune în practică, iar prin administrația „nebună” pe care o face și-a atras mulți contestatari. Și totuși, reșițenii îl vor alege și în 2020!

Fără îndoială, Nelu Popa este un personaj în peisajul cărășean, unul dintre puținii primari care, impulsivi fiind, spun în față ce gândesc. Uneori își cere scuze, alteori merge mai departe fără niciun regret. Clar este însă că ambițiile lui nebunești au făcut ca Reșița să se miște. Ceea ce îi va garanta al doilea mandat, este de părere bunul său prieten Romeo Dunca, cel care s-a înhămat la cel mai contestat proiect al lui Nelu Popa, datând din trecutul său ca antreprenor: clădirea de birouri și locuințe din centrul Reșiței.

CITEȘTE ȘI: Ruina din centrul Reșiței se transformă într-o mină de aur! Romeo Dunca, salvatorul investiției pe care toți o arătau cu degetul!

„Veți vedea că Nelu Popa va câștiga încă un mandat. Oricât de rău poți să fii, cât de nedoritor de succes pentru cel pe care îl judeci ești, nu ai cum să sfidezi evidența. Evidența se va vedea pentru că Nelu face! Și oamenii rămân în amintirea tuturor prin ceea ce au făcut ori bun, ori rău, iar Nelu, așa cum a început, mult nu se va vedea într-un mandat decât că va reuși să pornească câteva proiecte mari care vor bulversa la început orașul și toți răuvoitorii și cei la care primează răutatea, dacă îi trezești repede din somn, în subconștientul lor știu că ăsta e drumul”.

Romeo Dunca este conștient de antipatiile atrase de prietenul său și de faptul că oamenii vor totul fără niciun sacrificiu. Dar cei care au încredere în Nelu Popa îi vor acorda votul de încredere la viitoarele alegeri tocmai pentru ca proiectele începute să continue. „Orice investiție, orice lucru bine făcut începe cu un deranj și deranjul e primul lucru care se vede, deci orașul va fi deranjat, dar deranjul ăsta va avea o finalitate bună, adică se va face ceva și abia la al doilea mandat lucrurile se vor închega. Dar oamenii îl vor vota pentru că Nelu este un om pozitiv și Nelu face. Și veți vedea (și de asta pot să vă asigur) că va fi reales la următorul mandat”, a anunțat Romeo Dunca într-un interviu acordat în redacția Express de Banat.