Borcean nu-i acordă mare credit lui Chimigeriu pentru gestionarea serviciului de transport public

Deși a ieșit foarte bine în sondajul inițiat de PNL Caransebeș în urmă cu jumătate de an, primarul Felix Borcean este de părere că nu e prea mare meritul încă directorului Transal Urbis, Ovidiu Chimigeriu, și că serviciul de transport public e foarte ușor de coordonat cu autobuze noi și subvenționat de la Consiliul Local.

Felix Borcean face declarația în redacția Express de Banat, după ce se cunoaște deja că a oferit sprijinul opoziției din Consiliul Local să obțină majoritatea la Transal și schimbarea directorului.

„Este foarte simplu să gestionezi un serviciu de transport cu autobuze noi care rulează din 2016, care este subvenționat aproape în totalitate de Primărie, la fel ca și măturatul stradal. În sarcina Transal a rămas doar gestionarea deșeurilor ca și cheltuială”, a menționat Felix Borcean.

Reamintim că liderul grupul PSD, Florin Bogdea, a anunțat deja că în cadrul AGA de la Transal Urbis va fi aprobată înființarea unui post de director adjunct, care va fi ocupat de Mihai Minea, ceea ce înseamnă că va prelua funcția de conducere până când Ovidiu Chimigeriu va reveni din concediul medical, cel mai probabil doar pentru a-și accepta schimbarea. Cum Mihai Minea este membru PNL, cu siguranță că cel care-l va înlocui pe directorul Transal va fi membru PSD.