Ruina din centrul Reșiței se transformă într-o mină de aur! Romeo Dunca, salvatorul investiției pe care toți o arătau cu degetul!

Cel puțin de când Ioan Popa a preluat mandatul de primar al Reșiței, mulți au profitat de un minus al său: construcția începută în buricul târgului și care a rămas, timp de câțiva ani, abandonată. Ruina din centrul orașului i-a zgâriat pe mulți pe retină, însă într-un viitor nu foarte îndepărtat este posibil ca aceeași construcție să devină o dovadă concretă a lucrului bine făcut la Reșița.

După ani întregi în care s-a concentrat pe dezvoltarea turismului în zona montană, omul de afaceri Romeo Dunca țintește mult mai… jos. Dar doar din punct de vedere al altitudinii! A acceptat provocarea de a investi în domeniul imobiliar, asumându-și finalizarea investiției începute în centrul Reșiței de Ioan Popa, bunul său prieten. „Cunoscându-l pe Nelu foarte bine și văzând ajutorul de care are nevoie, am decis să mă implic crezând foarte mult în acest proiect și evident sperând că repede se vor întoarce banii pe care am decis să-i investim. Nelu a cheltuit peste 2 milioane de euro cu aducerea acestei construcții în faza pe care ați văzut-o atâția ani și eu am venit cu o sumă mult mai mică doar ca să putem porni șantierul. E vorba de câteva sute de mii de euro, nu așa de mult”, dezvăluie Romeo Dunca pentru expressdebanat.ro.

Mai precis, proiectul City Center Reșița presupune construirea unei clădiri cu 7 nivele și 70 de apartamente, după următorul plan: spații comerciale la demisol, birouri și zonă administrativă la parter, la etajele 1 – 5 câte 13 apartamente (5 apartamente cu 3 camere și 8 apartamente cu 2 camere). Apartamentele cu 3 camere vor avea suprafețe cuprinse între 76 mp și 125 mp, iar cele cu două camere vor oferi suprafețe utile de 52 până la 70 mp. Alte 5 locuințe vor fi create la etajul 6, fiind vorba de 4 apartamente cu 3 camere, dar și un penthouse, a cărui suprafață utilă atinge aproape 220 mp. Vor exista 46 de locuri de parcare subterane și 56 de locuri în exterior, dintre care 20 vor aparține rezidenților. Așa cum îi stă bine unei clădiri moderne, vor fi amenajate spații verzi și grădini suspendate.

Termenul de finalizare estimat este iulie-august 2019 în ceea ce privește structura de rezistență, iar cel târziu în luna martie 2020 cumpărătorii se vor putea muta în noile apartamente. Investiția totală este de aproximativ 7 milioane de euro.

„Sperăm să fie o construcție de referință pentru ceea ce va urma în Reșița. Nelu se ocupă de generarea motivației ca oamenii să rămână în oraș și eu mă ocupă ca ei să aibă de unde să își cumpere un apartament nou. N-o să vedeți tot felul de culori aici, pentru că noi punem la dispoziție variante de culori. A locui în acest bloc va fi la fel de confortabil ca și a achiziționa apartamentul. O să păstrăm un număr de apartamente la etajul 1 pe care o să-l exploatăm în regim de închiriere. Nu știu dacă există o locație mai bună în centru, este lângă magazine, are o intersecție de drumuri, are o priveliște frumoasă și este destul de mult spațiu și în jurul lui”, a mai explicat Romeo Dunca.

În ceea ce privește costul, „pot să vă spun că pentru primele 20 de apartamente sau primele 18, că două s-au dat deja, prețul va fi undeva sub 1.000 de euro metrul pătrat, cam la 950 euro/mp”.

CITEȘTE ȘI: Milionarul Romeo Dunca investește la Reșița banii câștigați în Austria! Apartamente de lux, în centrul orașului!

Cei care sunt interesați de achiziționarea unui spațiu au la dispoziție numerele de telefon 0739 395 040 și 0739 395 030 sau adresa de e-mail office@ccresita.ro.

Detalii despre agenții economici care vor ocupa spațiile comerciale din City Center Reșița, despre numărul de apartamente care au fost deja antamate de cumpărători încă din faza de proiect, dar și despre speranțele pe care le are omul de afaceri Romeo Dunca vis a vis de această investiție veți afla în această seară, de la ora 20, din interviul difuzat pe pagina de Facebook a Express de Banat!