„După matematica liberalilor, PMP nu există! După alegeri nu știau cum să își șteargă lacrimile pe la ușile noastre!”

Ionuț Popovici, președintele PMP Caraș-Severin, le sugerează liberalilor să-și tempereze entuziasmul și să recalculeze procentele sondajului de opinie pe care l-au comandat. Totodată, le amintește cum, în 2016, după alegerile locale, au solicitat PMP-ului, fără succes, formarea unei alianțe pentru a avea majoritate în Consiliul Local și pentru ca Marcel Vela să fie președintele administrației județene!

Liberalii au anunțat, deocamdată neoficial, că vor câștiga în Caraș-Severin, în următorii doi ani, toate scrutinele, europarlamentarele, prezidențialele, localele și parlamentarele. „Într-o notă a sondajului recent al dreptei cărășene, noi nu existăm! Serios?! Noi nici nu apărem în sondaje ca alți lăudăroși, cu zeci de procente, unii care au 50-60%! După matematica lor, noi nu existăm, la fel ca în 2016, când după alegeri nu știau cum să își șteargă lacrimile pe la ușile noastre!”, a comentat Ionuț Popovici, liderul PMP Caraș-Severin, vicepreședintele Consiliului Județean.

PMP va avea un cuvânt greu de spus în continuare, e convins Popovici. Un prim motiv pentru care partidul a cărei filială județeană o conduce ar fi activitatea aleșilor locali PMP, una despre care spune că e mai puțin mediatizată, dar care e apreciată de comunitățile ce i-au ales. „Eugen Cismăneanțu tace și face! Alții vorbesc mult și fac puțin! Colegii mei primari, Eugen Cismăneanțu, Aurel Jivan și Iliuță Canea, nu sunt pe prima pagina a ziarelor. Vine tare din urmă și Antonică Moț, primarul comunei Prigor, noul nostru camarad. Acești oameni fac ceea ce trebuie, demonstrează că, aproape din nimic, pot face lucruri mari, demonstrează că au meritat poziția lor în administrație, demonstrează că sunt primari foarte buni! Cred că județul Caraș-Severin are nevoie de fapte, nu de vorbe! Cam așa funcționăm noi! PMP are azi patru primari dintre care unul de oraș, patru viceprimari, doi consilieri județeni și 42 de consilieri locali, iar dacă ținem cont de termenul de judecată în procesul de fuziune între PMP și UNPR s-ar putea să avem o surpriză în perioada următoare!”, a mai declarat liderul PMP Caraș-Severin.