Milionarul Romeo Dunca investește la Reșița banii câștigați în Austria! Apartamente de lux, în centrul orașului!

Omul de afaceri timișorean își extinde afacerile în Caraș-Severin! După domeniul schiabil de pe Muntele Mic, investește acum într-un ansamblu rezidențial, cu locuințe, spații de birouri și parcare subterană!

„Am auzit zilele trecute că a început să-mi meargă bine, că de asta am dat drumul lucrărilor la blocul din centru”, a spus Nelu Popa în contextul în care s-a deschis din nou șantierul Reșița First, proiect imobiliar al firmei Banat Real Estate, în care edilul-șef e acționar. Pentru a evita să fie acuzat că a furat din banul public de când e primar, Popa a explicat în ce condiții s-au reluat lucrările. „L-am luat asociat pe Romeo Dunca cu o treime din acțiuni. Am vândut 33 la sută din acțiunile Real Estate lui Romeo Dunca, prieten de-al meu care a luat câteva milioane din Austria și a venit să mă sprijine să terminăm această construcție. Sperăm să fie la cheie până în noiembrie – decembrie”, a mai spus Popa.

Potrivit acestuia, vor ridica o clădire modernă, de cinci etaje, în care se vor regăsi 71 de apartamente cu două, trei și patru camere, plus două etaje de birouri. „Are parcare subterană! Va fi singura clădire din oraș care va avea o parcare subterană civilizată, de 64 de locuri!”, s-a lăudat edilul.