Două zile, două zone, un singur scop: „Să facem orașul mai frumos!“

„Haide și tu să facem orașul mai frumos!“ – este o invitaţie transmisă public reşiţenilor „care vor să se implice“, de către membrii Asociaţiei Nevo Parudimos, valabilă pentru zilele de 7 şi 8 februarie.

Asociația Nevo Parudimos din Reşiţa, la inițiativa tinerilor voluntari ai Centrului de Tineret, veniți din diferite colțuri ale Europei, lansează o provocare către reșițeni să se implice activ pentru un oraș mai curat.

În acest sens, „tinerii voluntari organizează un eveniment de igienizare masivă a Centrului Civic din Reșița și a zonei Dealu Mare. Acțiunea se va întinde pe două zile, 7 și 8 februarie, și primește cu brațele deschise orice reșițean dornic să se implice“, informează Claudiu Pamfil, de la Nevo Parudimos.

Întâlnirea cu voluntarii se va face în fiecare dintre cele două zile la ora 12 în incinta Universității Eftimie Murgu din Reșița. De acolo „se va porni, înarmați cu saci de gunoi și mănuși, spre fiecare dintre cele două locații care urmează să fie igienizate. Reșițenii interesați sunt așteptați cu mic, cu mare și cu zâmbetele din dotare la purtător să se alăture acestei inițiative pentru a se implica activ ca orașul în care trăiesc să fie mai curat“, transmit organizatorii.