„Rahatul de la Crivaia se duce în baraj!”

Omul de afaceri Ioan Popa, președintele operatorilor de turism, critică problema cea mai gravă de mediu, de la poalele Muntelui Semenic, și anume lipsa canalizării în stațiunea Crivaia. Acesta e de părere că peștii morți din lacul Gozna nu ar trebui să alerteze autoritățile.

Președintele operatorilor de turism, Ioan Popa și-a vărsat oful în legătura cu problema pensiunilor din Crivaia. În stațiune nu există canalizare și, spune el, această situație este mult mai dezastruoasă decât cea a peștilor morți.

„Vreau să amintesc un lucru, Crivaia nu are canalizare. Tot rahatul care există pe valea asta, de la cele 700 de paturi se duce în niște fose, dar în final soldatul merge încolonat spre lac, într-o apă care ajunge la Reșița. Ar fi trebuit să ne preocupe acest lucru”, a declarat omul de afaceri.

Ca să rezolve problema, operatorii de turism de la poalele Muntelui Semenic nu așteaptă ca statul să le rezolve problemele, ci au pus mână de la mână pentru inițierea unui proiect pe cont propriu. Desigur, pe lângă investițiile pe care prorpietarii de pensiuni le fac, un ajutor din partea statului ar fi bine primit. Asta pentru că, și așa, oamenii bagă serioși ca să îi momească pe turiștii din toate colțurile țării.

“Noi, operatorii de turism din zonă, o să finanțăm canalizarea acestor trei kilometri, să ducem rahatul de aici, în stația de epurare din Văliug. Eu știu că niște pești morți sunt foarte spectaculoși în televiziune sau în mass-media, dar nu asta este problema principală, ci canalizarea din stațiune”, a mai spus Ioan Popa.

Președintele operatorilor de turism a ținut să precizeze că aceasta este adevarata problemă de la poalele Muntelui Semenic și nu cea a peștilor morți, pentru că aceste lucrări la digul barajului Gozna trebuia făcute. Omul de afaceri cere sprijinul autorităților pentru a realiza canalizarea în stațiunea Crivaia.

“Aș fi foarte fericit dacă autoritățile care se ocupă de chestia asta ne-ar ajuta să finanțăm, să aducem bani, nu știu de unde, de la județ, de la București și să canalizăm această stațiune turistică, Crivaia”, atrage atenția Ioan Popa.

Comments

  1. Theea says:

    candideaza pe undeva Nelu de-i facetzi atata reclama zilele astea? nu stiu de ce am eu impresia ca trecetzi des pe la caseria lui nelu…eXpresilor…terminati !!!

  2. cristina says:

    Are dreptate Nelu Popa. Lacul poate fi oricând repopulat cu peşti. Dacă v-aţi folosi când şi când neuronul,
    prea stimaţi comentatori, aţi realiza că e vorba de sănătatea şi siguranţa tuturor locuitorilor din zonă. Doar scuipaţi şi împroşcaţi cu venin! Care ar fi soluţiile voastre?
    Theea, scoate şi tu un ziar, circulă prin judeţ, caută materiale… poate ajungi şi tu pe la vreo caserie. Să nu te mai oftici că ar putea trece alţii pe acolo!