Nebunia continuă! Directorul DSP Caraș-Severin, trimis la Giurgiu după o zi de la repunerea lui în funcție!

Este incredibil până unde poate merge dezorganizarea în plină pandemie! Nebunia din sistemul de sănătate cărășean continuă! După ce a fost repus în funcție de ministrul Sănătății printr-un ordin emis în 18 mai, același Minister, de această dată printr-un referat al secretarului de stat Horațiu Moldovan, îl trimite pe Dan Miloș, directorul DSP Caraș-Severin, să conducă instituția din Giurgiu! Și asta chiar de mâine!

Numai ce a venit în această dimineață anunțul că, după ridicarea lui Romeo Dumitrescu de pe tronul DSP Caraș-Severin, a fost repus în funcția câștigată prin concurs Dan Miloș. Nicio bucurie nu durează mult, așa că, după doar câteva ore, vine anunțul că Miloș trebuie să plece la DSP Giurgiu, în calitate de director executiv. Și asta chiar de mâine!

Iată cum scaunul de șef al DSP Caraș-Severin s-a eliberat rapid. Deocamdată, nimeni nu a fost anunțat oficial pentru postul rămas cald. Să devină realitate zvonul cum că i se face loc Tudoriței Nicula? Poate vom afla dintr-un viitor ordin de ministru, emis săptămâna viitoare, cu efecte din 20 mai…

CITEȘTE ȘI: E deja ridicol! Sistemul de sănătate din Caraș-Severin, bătaia de joc a ministrului Tătaru și a Partidului Național Liberal!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/