Naționalul din Timișoara, în 2021: „Teatrul își va reafirma calitatea de reprezentant al culturii naționale în întreaga sa diversitate”

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Încredere și speranță pentru viitorul Teatrului Național din Timișoara și al publicului său. Acesta este mesajul pentru anul 2021 al Naționalului timișorean. 

„În anul 2021, Teatrul Național își va reafirma calitatea de reprezentant al culturii naționale în întreaga sa diversitate. Mai mult decât atât, Programul de Guvernare elaborat de noul Guvern al României, include între obiectivele sale extinderea și reabilitarea Sălii 2 a Teatrului Național, precum și optimizarea echipamentelor sale de scenă, astfel încât Sala 2 să devină o sală de spectacol demnă de o Capitală Europeană a Culturii, un spațiu de joc apt să susțină cele mai avansate forme de spectacol ale secolului al XXI-lea.”, au transmis reprezentanții TNT.

CITEȘTE ȘI: Fabrica de decoruri a Naționalului din Timișoara primește bani pentru achiziția de echipamente. Ar putea fi furnizor și pentru instituțiile de cultură din străinătate

În 2020 Teatrul Național s-a reinventat constant. A inaugurat primul spațiu de spectacol în aer liber al TNT, a realizat înregistrări ale unora dintre cele mai îndrăgite spectacole din repertoriu, în cadrul proiectului „Întâlniri la voi acasă”, din starea de urgență, iar ediția FEST-FDR de anul trecut a devenit unul dintre cele mai importante evenimente culturale din România.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

„În ultimele luni ale anului, am fost împreună în transmisiune directă într-un proiect inovator de apropiere a publicului de scena Teatrului, inclusiv cu ocazia premierei absolute on-line a spectacolului «Povestea acelor oameni care într-o seară s-au adunat în jurul unei mese», spectacol realizat în cadrul proiectului Vocile orașului – Central Park, parte din Programul Cultural Timișoara Capitală Europeană a Culturii, produs de Teatrul Național Timișoara și finanțat de Primăria Municipiului Timișoara.”, mai precizează reprezentanții TNT.

CITEȘTE ȘI: Teatrul Național din Timișoara iese în aer liber. Surpriza pusă la cale pentru spectatori, în această toamnă 

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/