Teatrul Național din Timișoara iese în aer liber. Surpriza pusă la cale pentru spectatori, în această toamnă

po 1000x100px (3)

Timișorenii iubitori de teatru sunt așteptați în această toamnă la spectacolele Naționalului într-un cadru special amenajat pentru perioada pe care o traversăm. În Parcul Civic, lângă Sala 2, a început montarea unei scene în aer liber. 

După aproape jumătate de an de pauză, Teatrul Național din Timișoara se pregătește să își întâlnească din nou publicul, într-un spațiu nou amenajat cu respectarea tuturor condițiilor de siguranță.

„Pentru că ne este foarte dor de spectatorii noștri, pentru că întâlnirea cu publicul în jurul poveștilor inimii și minții pe care le creează spectacolele noastre este esențială și a devenit de maximă necesitate în egală măsură pentru artiști și spectatori, Teatrul Național din Timișoara construiește un spațiu de spectacol în aer liber. Mai precis, Teatrul Național a început lucrările de montare, în Parcul Civic, lângă Sala 2, a unei scene în aer liber, al cărei nume este, în sine, o declarație făcută publicului”, anunță reprezentanții TNT.

1000x200 dacus 02

Scena A ut DOR va avea o dimensiune comparabilă cu orice scenă de interior și 96 de locuri pentru spectatori, amplasate în conformitate cu normele privind combaterea coronavirusului.

Teatrul Național Timișoara e pregătit să ridice cortina în 1 septembrie, cu spectacolul Aeroport”, de la ora 20.  Următoarele spectacole programate pe scena în aer liber sunt: „Aeroport” – miercuri, 2 septembrie, ora 20 -, „M-am hotărât să devin prost” – sâmbătă, 5 septembrie, și duminică, 6 septembrie, ora 20 – și „Cloaca” – marți, 8 septembrie, și miercuri, 9 septembrie, ora 20.

Biletele costă 20, respectiv 40 de lei, în funcție de categoria de locuri și pot fi cumpărate online sau de la Agențiile Teatrului Național (Agenția „Mărășești”, str. Mărășești nr. 2 și Agenția „Sala 2”, Parcul Civic), de marți până duminică între orele 11.00 și 19.00.

Banner night theater LightsON TM 2023 1000x100px