Muncitorul Reșița a învins liderul

Echipa lui Viorel Lolea a realizat surpriza etapei în seria a patra din Liga a III-a de fotbal, trecând cu 1-0, pe terenul de la Lupac, de ocupanta primului loc, Minerul Motru.

 Muncitorul le-a administrat gorjenilor prima înfrângere în actuala ediţie de campionat la capătul unui meci care nu a fost grozav, dar care a adus trei puncte foarte importante în vistieria clubului reşiţean. Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 20 de Cârmaci. Chiar dacă oaspeţii au alergat mult după egalare, elevii lui Lolea au ştiut să ţină de rezultat şi să obţină astfel o victorie mare.

 „Multă lume spunea că nu știu ce vorbesc când afirmam că suntem pe un trend ascendent. Am jucat foarte bine în cele patru etape ale returului, dar din păcate avem două înfrângeri. Cei de la Motru spuneau că le este foarte frică de jocul acesta, că ne-au urmărit meciurile cu Pandurii II Târgu Jiu și Vladimirescu. Din păcate, trebuie să ne batem pentru mijlocul clasamentului, chiar dacă această echipă frumoasă a Reșiței arată potențial și, spun eu, locul nostru este în primele trei”, a precizat directorul tehnic al echipei Muncitorul Reșița, Viorel Lolea.

 

Comments

  1. Petru Fuchs says:

    Ce ti-e si cu echipa asta? Dupa ce a oferit primele victorii in campionat celor de la Apa Craiova si CS Vladimirescu, iata ca, in premiera, INVINGE chiar liderul, batut pentru prima oara in acest campionat! Rusinos dar si … eclatant!!