Gugulanii, înfrânţi de Făgetul lui Daminuţă

FC Caransebeş a pierdut din nou la scor, 0-3, pe terenul Flăcării Făget, şi continuă să coboare în clasament după ce, la finele turului, era pe podium.

Reluarea târzie a pregătirilor şi pierderile importante din lot se văd la gruparea de la Balta Sărată, care nu mai repetă prestaţiile bune din prima parte a campionatului. În faţa echipei lui Daminuţă, talentul care a murit speranţă, caransebeşenii n-au reuşit prea multe. Ar fi putut deschide scorul în minutul 4, când Ganea a trimis în stâlpul porţii lui Ostafie, dar cam atât. Flacăra a egalat la capitolul bare în minutul 23, când Negotei a tras din unghi imposibil, mingea lovind stâlpul lateral al porţii gugulane. Scorul a fost deschis în minutul 38, atunci când Briciu l-a învins, cu un şut sec, pe Cioloca. Peste patru minute, Ştefanovici a recuperat un balon la centrul terenului, a avansat prin apărarea caransebeşeană şi l-a executat pe Cioloca pentru 2-0.

Schimbările din tabăra caransebeşeană au adus mai mult tupeu şi viteză, dar fără rezultat pe tabela de marcaj. Daminuţă şi-a adus aminte de vremurile când îmbrăca tricoul lui Inter şi a avut ultimul cuvânt în minutul 82, când a înscris pentru 3-0 din lovitură liberă.