Gugulanii, mâncaţi de Vulturi

FC Caransebeş a pierdut din nou în Liga a III-a de fotbal, de data aceasta pe teren propriu, cu Vulturii Lugoj, scor 1-2 (1-2).

Întârzierea cu care gugulanii au întocmit lotul pentru retur şi au început pregătirea se vede la fiecare joc din partea a doua a campionatului. După eşecul categoric de runda trecută, de la Reşiţa, caransebeşenii nu au reuşit mai mult nici acasă, fiind învinşi de lugojeni. Scorul a fost deschis în minutul 10, de către oaspeţi, când Stoica a înscris în colţul lung al porţii apărate de Cioloca. După doar patru minute, Steop a executat excelent o lovitură liberă şi a majorat scorul la 2-0. Gugulanii au redus din handicap în prelungirile primei reprize, prin Văcărescu, şi au reintrat în joc.

În partea secundă, mai ales pe final de meci, au alergat după egalare, dar toate eforturile lor au fost în zadar. FC Caransebeş a pierdut şase din nouă puncte în acest retur de campionat, dar nu e nicio surpriză după incertitudinea care a planat asupra clubului în pauza de iarnă.