Muncitorul Reşiţa, echipa nimănui

Trupa lui Viorel Lolea a învins, în deplasare, Flacăra Făget în ultima etapă consumată din Liga a III-a de fotbal şi e cel mai bine clasată dintre cele trei reprezentante ale judeţului.

Exilaţi la Lupac şi fără să se bucure de un sprijin financiar consistent, aşa cum o fac, spre exemplu, FCM 2012 Reşiţa, HC Caraş-Severin sau FC Caransebeş, finanţate din bani publici, fotbaliştii de la Muncitorul continuă să impresioneze în campionat. Fără stadion, cu bani puţini, dar cu multă pasiune, gospodarii sunt în prima parte a clasamentului după ce s-au impus cu 1-0 în deplasarea de la Flacăra Făget. „Am jucat foarte bine. Am avut patru sau cinci ocazii clare de gol. E adevărat că şi adversarul a avut vreo două şanse importante, dar victoria noastră a fost meritată. E păcat că nu am reuşit să menţinem lotul pe care l-am avut, pentru că altfel eram acum mult mai sus în clasament”, a declarat Viorel Lolea.
Dacă FCM, Gloria şi HC Caraş-Severin sunt susţinute financiar de Primăria Reşiţa şi Consiliul Judeţean Caraş-Severin, Muncitorul trăieşte de pe o zi pe alta şi asta doar datorită societăţii Aquacaraş şi angajaţilor acesteia. ,,Este o situaţie financiară grea, dar nu avem ce face, ne vedem de treabă şi sperăm să facem o figură cât mai frumoasă. Nu e uşor să joci meciurile de acasă în deplasare. Îi mulţumim domnului primar din Lupac pentru că ne pune terenul la dispoziţie, altfel, nu ştiu ce făceam. Greu, uşor, cum o fi, mergem mai departe”, a mai spus Lolea. Cu siguranţă, şi Muncitorul merită mai multă atenţie.

Comments

  1. Petru Fuchs says:

    Muncitorul a fost, este si va fi mereu a institutiei gospodarilor resiteni! Oare care mare patron de echipa de fotbal angajeaza si isi mentine in serviciu jucatorii emblematici (Kapornay,Zsizsik, fratii Carjan ) si dupa incetarea activitatii? Si cine nu a auzit de IULICA MUNTEANU, liantul acestui frumos si vechi club de fotbal?