Locomotivele din Reşiţa se mută la Timişoara!

Nu, nu este vorba despre locomotivele din Triaj, care sunt ale fundaţiei lui Adrian Chebuţiu, ci despre jucătorii de fotbal american de la Reșița Locomotives.

Echipa reşiţeană de fotbal american se pregăteşte în acest sfârşit de săptămână alături de formația Timișoara 89ers, pe care a întâlnit-o ieri şi într-un meci şcoală. ,,Sunt primele antrenamente comune. Sper să mai avem ocazia să facem antrenamente cu ei. Este o experiență utilă pentru jucătorii de la Reșița. În același timp, pentru cei de la Timișoara este un moment în care pot exersa multe scheme în vederea pregătirii campionatului. Sperăm că va fi un campionat încununat cu câștigarea lui de către cei de la Timişoara”, a precizat Raul Siladi, președintele clubului Reșița Locomotives.

Timişorenilor le-a prins foarte bine această pregătire şi vor mai exista astfel de acţiuni comune. ,,Este o acțiune pe care vrem să o facem cât mai bine și, evident, vrem să facem o figură cât mai frumoasă în campionat. Încercăm să scoatem ce este mai bun din cele două loturi pentru că ne dorim câștigarea campionatului”,a precizat antrenorul echipei Timişoara 89ers, Alexander Klein. ,,Este o idee venită din partea colegilor noștri de la Reșița, o idee foarte binevenită. Pe lângă un antrenament foarte bun este și un team building excepțional în care putem să clădim o echipă împreună și să sudăm legăturile între noi ca și colegi”, a adăugat președintele clubului Timişoara 89ers, Paul Ruja.

În noul sezon competiţional, componenţii Reşiţa Locomotives, echipă înfiinţată în toamna anului trecut, vor juca pentru Timişoara 89ers.

Comments

  1. Edy says:

    Daca fotbalul american practicat la Resita merge ca si locomotiva cu aburi din Triaj ne-am dus de rapa. Si inca ceva ce legatura este intre sport si locomotive?
    Si tu esti una daia care nu a ajuns sa manance la masa lui Chebutiu! Acum se vad paduchii. Cand primeati bani de la UCMR, scriati frumos, acum este pe inverse dai la gioale ca poate sare cu mardeii.

  2. Petru Fuchs says:

    Ati inceput sa va bateti joc si de sportul resitean care reinvie prin initiativa acestui omnipotent doctor stomatolog, Raul Siladi. Este clar ca exista o echipa in Resita si alta la Timisoara inscrise fiecare in campionat. Consider si neinspirata alegerea titlului in goana de a-l infunda pe Adrian Chebutiu care, spre necazul tau Ioana, nu are nimic cu fundatia muzeului de locomotive ca apartine sotiei dansului Lacramioara… Vezi Ioana ca te poti lua de mana cu Anca Erena, cea cu “piciorul de cal“ si “turnul Eiffel cu metal made in Reschitza“!!