Înfrângeri pe linie

În cadrul etapei a XIX-a din Seria a IV-a a Ligii a III-a, FC Caransebeş a pierdut în deplasare, scor 0-3, la Jiul Rovinari.

Gazdele s-au avântat de la început în atac şi au fost aproape să deschidă scorul după doar un sfert de oră de joc. Portarul caransebeşean Cioloca s-a dovedit însă inspirat şi a parat penaltiul executat de Lăcătuşu, acordat după o imprudenţă în careu comisă de Beucă. Gugulanii au ieşit şi ei la joc, dar la pauză au intrat cu handicap de un gol. În minutul 40, centrarea de pe dreapta a lui Traşcă a fost reluată cu capul, din câţiva metri, de Văcaru, care l-a învins pe Cioloca, deschizând scorul. Portarul Caransebeşului s-a mai opus în câteva rânduri golului, dar nu a mai avut ce face la execuţiile lui Traşcă, din minutul 80, când, nemarcat, a reluat în poartă din 6 metri, respectiv la cea din minutul 88, a lui Stegaru.

Jiul Rovinari: Turianu – Traşcă, Lăcătuşu, Ahriţculesei, Niţu (min. 60, Trofin), Tudorache (85, Vojaru), Popescu, Daviţoiu, Calotă (38, Stegaru), Zamfir (85, Cârciumaru), Văcaru.

FC Caransebeş: Cioloca – Firan, Dodoacă, Matei, Doman, Suru (83, Dragu), Ganea, Şandru, Bande Fatao, Beucă (68, Morar).

Comments

  1. Petru Fuchs says:

    In 20.04.2013, cu o zi dupa disputarea celorlalte meciuri din liga a 3-a, seria a 4-a, Autocatania Caransebes – Apa Craiova 2-2