Bombă la Glimboca. Titlul se joacă!

Liderul campionatului judeţean de fotbal a pierdut în mod surprinzător la Bistra Glimboca, scor 0-1, iar Metalul Oţelu Roşu e din nou principala favorită la câştigarea titlului de campioană şi, implicit, pentru barajul de promovare în Liga a III-a.

Metalul a bătut Lupacul, a trecut pe primul loc, poziţie pe care a pierdut-o imediat, după ce a remizat la Caransebeş. Lupacul revenise pe primul loc, dar a pierdut la Glimboca şi, având acelaşi număr de puncte şi un meci mai puţin disputat, Metalul are din nou prima şansă. Etape mai sunt însă destule.

Încă din start, Bistra şi-a luat în serios rolul de gazdă, a semănat pericol la poarta echipei de pe primul loc şi golul a picat oarecum logic. În minutul 23, în urma unei lovituri libere de la 25 de metri, executată la colţul scurt de L. Puiu, Crâsnic a reluat în poarta lui Petruţ. Voinţa Lupac putea egala cinci minute mai târziu, la un fault al lui Bălan asupra lui Târbăţ. Stamatoiu a acordat penalti, însă Domondi a trimis pe centrul porţii, în braţele lui Băluţă, care nu s-a lăsat păcălit.

Pe un teren foarte greu, oaspeţii au alergat în zadar după egalare. Gazdele au rezistat eroic şi Voinţa a pierdut din nou pe mâna ei. Metalul Oţelu Roşu a profitat, egalând la puncte în condiţiile în care are un meci mai puţin disputat decât rivala din Lupac.

În aceeaşi etapă s-au mai înregistrat rezultatele: Minerul Anina – Croaţia Clocotici 0-1; Voinţa Răcăşdia – Hercules Băile Herculane 3-0 (neprogramat), Gloria Reşiţa – Moldova Nouă 0-0;  Metalul Bocşa – Semenicul Văliug 2-1; Prolaz Karasevo – Metalul Oţelul Roşu 3-0 (neprogramat), AS Berzasca – AS Oraviţa 3-2;  Minerul Dognecea – FC Caransebeş II 2-1.

Comments

  1. Petru Fuchs says:

    Decand un meci neprogramat se termina cu scorul de 3-0!! Oare Metalul Otelu Rosu a pierdut cu 0-3 intrun meci NEPROGRAMAT!?