Au căzut după pauză

Universitatea Reşiţa a cedat astăzi, pe teren propriu, în faţa lui HCM II Baia Mare, scor 25-32, într-un meci din Divizia A de handbal feminin.

Elevele lui Cristi Busuioc au făcut o primă jumătate de oră bună în faţa unei echipe care a avut în componenţă şi handbaliste ce evoluează în Liga Naţională. Tânăra formaţie reşiţeană, alcătuită din multe fete care mai au doi ani de juniorat, au condus aproape toată prima repriză, dar nu a putut ţine ritmul impus de băimărence şi după pauză. Oaspetele s-au impus până la urmă fără probleme, la o diferenţă categorică, dar reşiţencele au avut de învăţat şi din această nouă înfrângere.
,,Nu am putut ţine piept decât o repriză unui adversar mai valoros şi mai experimentat decât noi. Fetele au căzut psihic în partea a doua a jocului şi Baia Mare a obţinut o victorie meritată. Avem de învăţat şi din acest meci, trebuie să muncim mult în continuare. Ţin să le mulţumesc suporterilor care sunt alături de noi şi în aceste momente grele. În mod sigur vom evita ultimele două locuri în clasament şi sper să mai acumulăm puncte până la finele campionatului”, a declarat antrenorul Cristi Busuioc.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157633236665242″]