Tot veteranii duc greul la HC Caraş-Severin!

Echipa pregătită de Aihan Omer a trecut astăzi de Pandurii Târgu Jiu, scor 33-26 (13-8), într-un meci din Liga Naţională de handbal masculin.

Reşiţenii s-au temut prea mult de o echipă gorjeană care nu mai e ce-a fost în urmă cu câţiva ani, când se lupta pentru podium. După un sfert de oră echilibrat, HC Caraş-Severin a început să-şi arate superioritatea. Greul l-au dus veteranii din lotul lui Omer, jucători aflaţi în ultimele luni de contract cu clubul reşiţean. Ionescu a apărat foarte bine, Tucanu s-a numărat printre principalii marcatori, iar experienţa lui Pîrîianu sau Petrea este încă greu de suplinit de Grigoraş sau ceilalţi tineri de pe bancă. Cele cinci goluri cu care au intrat în avantaj la pauză le-au permis bănăţenilor să joace la rezultat în ultima jumătate de oră. Scorul a căpătat proporţii la un moment dat şi în teren au intrat şi Grigoraş, Negru sau Stan. S-a terminat 33-26, o victorie importantă, mai ales în condiţiile în care HC Caraş-Severin nu s-a putut baza pe accidentaţii Rohozneanu şi Pârvan.

,,Ne aşteptam la un meci greu. Am studiat bine jocul lor, am pregătit o apărare agresivă, iar în atac, jocul cu doi pivoţi experimentaţi ne-a ieşit. A fost un joc frumos, echipa noastră a evoluat bine, chiar dacă tinerii noştri au fost cam emotivi. Niciun antrenor nu vrea să schimbe masiv lotul, dar depinde foarte mult de conducerea managerială dacă va reuşi să-i păstreze pe aceşti jucători cu experienţă. Eu mi-aş dori să rămână toţi şi să facem vreo trei transferuri în vară”, a declarat Aihan Omer.

HC Caraş-Severin: Ionescu, Andrei, Marocico – Vaidasigan 6, Tucanu 6, Pîrîianu 2, Petrea 3, Marta 3, Irimescu 4, Ciubotariu 7, Stan 2, Cuciula, Grigoraş, Negru, Grozăvescu, Popovici.

Comments

  1. Petru Fuchs says:

    Tucanu – 12, Vaidasigan – 3, Paraianu – 2, Ciubotariu – 1, Petrea -1, Ionescu – 1, Andrei -1! Nu e vorba de goluri marcate in meci ci de cate ori au fost surprinsi jucatorii resiteni in prim planul fotografiilor ce insotesc articolul…