Muncitorul a luat un punct. FCM, niciunul!

Cele două reprezentante ale Reşiţei în Liga a III-a de fotbal nu s-au descurcat grozav în meciurile etapei a opta a campionatului, care au avut loc astăzi, la Lupac şi Târgu Jiu.

Echipa pregătită de Viorel Lolea a făcut două reprize total diferite. Dacă în prima repriza a practicat un joc bun şi a deschis scorul, în partea secundă a cedat iniţiativa şi i-a permis formaţiei vizitatoare să plece cu un punct de pe terenul din Lupac. La doar câteva minute de la startul reprizei secunde, Jiul Rovinari a reuşit să egaleze şi chiar a mai ratat câteva situaţii clare de gol. Pe final de joc şi Muncitorul putea da lovitura decisivă, dar nici atacanţii, nici experimentatul Luci Dobre nu au găsit soluţiile cele mai inspirate. S-a terminat 1-1, un rezultat care poate nemulţumi ambele echipe după ocaziile irosite, dar mai degrabă echitabil.

Campioana remizelor
“A fost un joc de angajament. Am intrat puţin demotivaţi în repriza a doua, nu am făcut un meci foarte bun. Am jucat destul de slab, e un rezultat oarecum echitabil şi e clar că mai avem mult de muncit. Suntem campioana remizelor, e al cincilea rezultat de egalitate în acest campionat”, a declarat antrenorul Viorel Lolea.
Dacă Muncitorul a scos o remiză, FCM 2012 Reşiţa a dezamăgit încă o dată. Rosso-nerii au pierdut cu 0-3 pe terenul formaţiei Pandurii II Târgu Jiu.

Comments

  1. dan says:

    Bafta in continuare Muncitorul si F C M capul sus si mergem mai departe.Ghinion mare pt MUNCITORUL la meciul de ieri