Pavel Aghescu, atac dur la Oncică

Preşedintele Clubului Sportiv Gloria Reşiţa, Pavel Aghescu, critică din nou în termeni duri mai multe persoane implicate într-un fel sau altul la gruparea din Govândari, care s-ar face vinovate de situaţia grea în care au ajuns alb-albaştrii.

UPDATE 12.02

Am stat de vorbă și cu domnul Oncică despre cele semnalate de Pavel Aghescu. Acesta a recunoscut că a împrumutat în mai multe rânduri Clubul Gloria, dar spune că nu a perceput niciun fel de dobândă. Singurele diferențe care apar între sumele împrumutate de Oncică și recuperate de la club provin din oscilațiile monedei euro. Oncică a mai spus că tot ceea ce a afirmat Aghescu la adresa sa este o minciună și că nu vrea să apară în public, comentând aceste lucruri. Preferă să regleze problema în instanță.

UPDATE ORA 10.20

Nu cu mult timp în urmă, Aghescu îl ataca pe Lilică Oncică de faptul că ar fi acordat împrumuturi cu dobândă clubului reşiţean. Acum, preşedintele Gloriei arată şi documente care să-i susţină acuzaţiile. “La vreo două-trei zile după acea conferinţă de presă m-am trezit cu domnul Oncică în birou, care nega că ar fi dat bani cu dobândă. Am verificat actele şi m-am crucit. În primul rând a dat bani cu dobândă clubului, ceea ce e imoral în condiţiile în care copilul lui juca la Gloria. Mai mult decât atât, dobânzile erau mai mari decât la bancă. Dacă dobânda la bancă a fost în 2007 de 7,5 la sută la euro, dobânda primită de domnul Oncică a fost de 20 la sută”, a declarat Pavel Aghescu. Acesta spune că sumele nu au fost mari, dar pentru un club atât de sărac precum Gloria, contează.

Drăgan a predat cheile garajului

Şeful de la Gloria îi arătase cu degetul şi pe sindicaliştii Nicolae Drăgan şi Trandafir Ostoia, pe antrenorul Dan Firiţeanu şi Lilică Oncică, care ocupau de ani de zile câte un garaj sub Tribuna I a stadionului, fără să plătească vreun leu chirie. “Drăgan a cedat garajul, iar Ostoia a plătit chiria. În schimb, Oncică şi Firiţeanu n-au venit nici acum să plătească pentru închirierea garajelor”, a mai spus Aghescu.