Reşiţa Locomotives, o echipă spectaculoasă

Fotbalul american, cel mai îndrăgit sport de peste Ocean, a apărut de ceva vreme şi în România. S-au format echipe la Timişoara, Cluj, Oradea şi Bucureşti. Acum, și Reşiţa e gata să aibă o echipă de  fotbal american!

Medicul Raul Siladi, pasionat de acest sport şi component al echipei din Timişoara, intenţionează să formeze o echipă de fotbal american în oraşul de pe Bârzava. Reșița Locomotives a susținut deja primul antrenament pe stadionul de atletism din Govândari. Raul Siladi a anunțat cu ceva timp în urmă că are de gând să înființeze o echipă de fotbal american la Reșița, dar nu se aştepta să trezească atâta interes.

Selecția pentru Reșița Locomotives a avut loc ieri, de la ora 18, pe stadionul de atletism. La primul antrenament au participat 12 sportivi. Sincer, sunt foarte mulțumit. Aveam mari emoții. Sper că o să reușim să formăm o echipă, atâta vreme cât în Timișoara începuturile au fost și mai dificile. Am fost șase oameni la antrenamente. Dacă aceştiai 12 se vor implica, eu spun că sunt șanse să formăm aici o echipă, a precizat Raul Siladi.