Cărăşenii bat la porţile selecţionatei Banatului

Pe stadionul CFR din Timișoara are loc mâine o acțiune de selecție pentru jucătorii merituoși născuți în anul 1999 din județele Caraș-Severin, Arad, Timiș și Mehedinți.

Trialul de selecție se desfășoară sub egida FRF și este coordonat de antrenorii federali Dorel Mașcovescu și Gheorghe Chimiuc. Selecționata U13 Caraș-Severin este pregătită de către antrenorul Roco Sandu, ajutat de Silviu Izvernar. Și această acțiune, asemeni acțiunilor de selecție ce au avut loc în perioada martie-aprilie, tot la Timișoara, la toate nivelele de selecționate județene, este susținută financiar și logistic de către Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin.

“Sunt convins că vom face o figură frumoasă la Timișoara și vom propune cât mai mulți jucători la nivelul selecționatei Banat. Și la nivelul acțiunilor de selecție ce au avut loc în primăvara acestui an, am cules aprecieri, atât pentru modul cum ne-am organizat, cât și pentru modul cum s-au prezentat juniorii din județul nostru. A fost o încununare a muncii noastre și a eforturilor depuse de către asociație, mai ales că în cursul lunii martie, la Timișoara, au fost delegați toți selecționerii naționalelor de juniori”, a declarat Costinel Ristache, preşedintele AJF Caraş-Severin.