Motivele din spatele înființării organizației de tineret a UDMR Caraș-Severin

atila bognar

Omul care a pus bazele noii organizații de tineret a UDMR vorbește despre motivele care l-au determinat să se pună serios pe treabă și să adune oameni cu inițiativă.

A intrat de puțină vreme în politică, dar are planuri mari. Pe unele le-a pus deja în aplicare, fie din postura de subprefect, funcție pe care o ocupă de câteva luni, fie ca simplu membru al UDMR Caraș-Severin. Este vorba despre Atila Bognar, cel care și-a propus și a și reușit să ofere comunității maghiare din județ o organizație de tineret. Pentru că tinerii au un cuvânt greu de spus, consideră acesta.

„Anul viitor va fi anul tineretului. Am zis că populația maghiară este îmbătrânită aici, la nivel de organizație și va trebui cineva să se ocupe în următorii ani de activitățile dedicate comunității maghiare. Clar că va trebui și pe partea culturală să facem foarte multe, să mergem în toate localitățile unde avem populație maghiară.”, a declarat Atila Bognar pentru Express de Banat.

CITEȘTE ȘI: UDMR Caraș-Severin are de acum și organizație de tineret

Organizația de tineret a UDMR Caraș-Severin a fost înființată în urmă cu o săptămână, la eveniment fiind prezent și deputatul de Caraș-Severin, Attila Kelemen. Președintele organizației este Izabella Czeiszperger, vicepreședinți fiind Krisztina Katalin Hodorg, Florin Daniel Simulescu, Karolina-Kinga Rácz-Virág, Roberta Izabella Virág și Izabella Roxana Loga, o echipă adunată de subprefectul Atila Bognar, cel care, în scurt timp, va trebui să cedeze funcția unui reprezentant al minorităților din județ.

CITEȘTE ȘI: Cristian Chioncel, noul subprefect de Caraș-Severin?