Robu despre Fritz, după ce a dublat facturile la căldură: „Este cel mai incompetent primar din România”

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Nicolae Robu îl face cu ou și cu oțet pe Dominic Fritz, după ce Primăria Timișoara a decis să dubleze facturile la căldură de la 1 ianuarie 2022. „El are zero proiecte, este cel mai incompetent primar din România, cu mult chiar sub “celebra” Clotilde și, și mai grav, este cel mai mincinos”, spune fostul edil.

Nicolae Robu, fostul edil al Timișoarei, vine cu critici dure la adresa lui Dominic Fritz, după ce noua conducere a primăriei a decis să dubleze facturile la căldură și apă caldă pentru abonații Colterm, de la 1 ianuarie 2022.

Acum, după ce Colterm a ajuns în insolvență –practic: în pragul falimentului!-, cu: o amendă de 21 milioane euro, cu certificatele de CO2 pentru 2020 necumpărate nici la această oră, în prag de sarcină de cumpărare –mâine-poimâine!- a certificatelor de CO2 pentru 2021, incompetentul Dominic Samuel Fritz Pinocchio, care n-a condus în viața lui nimic în afară de corul de amatori Gospel -chiar asta e trista realitate!-, vă împovărează, stimați timișoreni, începând cu 1 ianuarie 2022, cu 482.83 lei / gigacalorie! Saltul de la 242 lei / gigacalorie la 482.83 lei / gigacalorie înseamnă dublare de preț, peste noapte! Asta v-ați dorit, stimați timișoreni? Sunt convins că nu”, a afirmat Nicolae Robu.

Fostul primar susține că și el ar fi putut să majoreze prețurile pentru a asigura mai mulți bani pentru investiții, dar nu a făcut asta „întrucât știam cât de grea vă este viața și m-am descurcat cum am putut cu banii de investiții și pretind că m-am descurcat bine, din moment ce am reușit să fac atâtea și atâtea lucruri pentru oraș! Cu mine ca primar, nu s-au sifonat bani! Aici e cheia, stimați timișoreni”.

De asemenea, Nicolae Robu mai afirmă că agentul termic n-a fost vândut în pierdere în perioada în care a condus Primăria Timișoara, „cum minte acest incompetent demn de numele Pinocchio”. Și asta pentru că, susține fostul edil, primăria și-ar fi plătit mereu la zi subvenția.

În tot acest timp – pentru că Uniunea Europeană nu admite ca în orașele cu blocuri multe să se meargă pe centrale de apartament – vă rog să înțelegeți lucrul acesta, stimați timișoreni!-, s-au făcut investiții de 330 milioane lei, în retehnologizare, dintre care 250 milioane lei reprezintă fonduri europene. Iar acel „cel mai mare program de înlocuire de rețele primare și secundare din ultimii 40 de ani” cu care se laudă Pinocchio, este un alt proiect pe fonduri europene, de data aceasta în valoare de 30 milioane euro, lăsat în implementare de mine și brava mea echipă, proiect legat de care Pinocchio nu are nici cel mai mic merit. El are zero proiecte, este cel mai incompetent primar din România, cu mult chiar sub “celebra” Clotilde și, și mai grav, este cel mai mincinos!”, spune Nicolae Robu.

 

 

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/