„Aveai impresia că la Moldova Nouă se va trăi ca în Dubai, Paris, Londra și Singapore la un loc!”

torma adrian
Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

S-a întors Adrian Torma! Liderul PSD din Clisura Dunării anunță că s-a umplut paharul și amenință că va scoate la suprafață „toate mizeriile coaliției toxice impuse prin «viol moral» la conducerea orașului”.

Fostul edil-șef spune că a evitat să vorbească despre conducerea liberală din Primăria Moldova Nouă. Până ieri, când a reacționat față de „dezinteresul arătat de către actualul primar și echipa dumnealui, puși în funcție printr-un «viol moral», de camarila «Galbenă» în frunte cu chitaristul Orban, «Bolek» Dunca, smeritul Vela și decanul facultății de mincinoși, Rareș Bogdan”. „Dacă-i ascultai atunci, spune Torma, aveai impresia că, în câteva luni, la Moldova Nouă se va trai de la egal la egal cu Dubai, Paris, Londra și Singapore la un loc.”

Ieșirea lui Adrian Torma în spațiul public după o perioadă mai lungă în care a preferat discreția a fost generată de dublarea impozitelor locale, consecință a unei Hotărâri de Consiliu Local. „Cetățenii din Moldova Nouă au primit un cadou special de la profesorul doctor inginer conferențiar și primar Ion Chisăliță. Deocamdată nu căutam să analizăm promisiunile din campanie cu rezultatele dintr-un motiv simplu: nu a făcut nimic! Deci nu avem ce analiza! Gazul, locurile de muncă, proiectele europene, turism, echipa de profesioniști… DOAR gargară de campanie!”, a strigat Torma.

Social-democratul a ținut să le spună oamenilor din Moldova Nouă cine sunt cei care le bagă mai adânc mâna în buzunar: „Au votat PENTRU majorarea impozitelor cu 50%: toți consilierii PNL, 2 consilieri de la Uniunea Sârbilor, 1 consilier independent, consilierul de la Partidul Verde.” S-au opus, dar în zadar, consilierii PSD, alesul Pro România, Petco Rada, de la Uniunea Sârbilor, și Adrian Artenie, consilierul Partidului Ecologist.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/