„Deși rezultatele mele nu se văd acum, e un premiu care mă onorează!”

dunca premiu excelenta (2)

Romeo Dunca nu știe nici el prea bine pentru ce a primit premiu de excelență din partea Primăriei Anina, dar l-a acceptat onorat!

Președinții Consiliului Județean Caraș-Severin au fost recompensați de-a lungul vremii cu fel și fel de diplome, titluri, premii și plachete. Niciunul însă până la Romeo Dunca, rețin arhivatorii, n-ar fi primit vreun Premiu de Excelență. Fie și de la Primăria Anina. Actualul șef al CJ a fost recompensat cu o astfel de distincție după numai un an de mandat, în care ar fi dezvoltat turismul din Banatul Montan cum n-a mai făcut-o nimeni până acum.

celtic transilvania 1000x100px

Romeo Dunca nu pune însă mare preț pe așa ceva. „Nu dau importanță premiilor pe care le primesc. Referitor la acest premiu pe care l-am primit vizavi de interesul meu de a dezvolta turismul în județul Caraș-Severin, probabil că pașii pe care îi facem, deși rezultatele mele nu se văd acum, așa că ele se vor vedea mai târziu, e un premiu care mă onorează și în continuare voi face tot ce îmi stă în putință pentru a asigura dezvoltarea acestui județ nu numai pe plan turistic.”, a comentat excelentul președinte al CJ Caraș-Severin, așa cum l-au văzut oamenii din Primăria Anina.