La cumpăna dintre ani, focuri de artificii și muzică electronică în Piața Revoluției din Caransebeș

artificii caransebes
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Dacă Primăria Reșița s-a rezumat pentru seara de Revelion doar la două focuri de artificii, care vor avea loc în Centrul Civic și în Parcul Tricolorului din Govândari, administrația locală din Caransebeș a pregătit pentru noaptea dintre ani un program ceva mai amplu. Evenimentul este programat să înceapă la ora 22.00 și să se încheie după miezul nopții.

Primăria Caransebeș și Casa de Cultură „George Suru” organizează, în Piața Revoluției din municipiu, un show de muzică electronică, avându-l la butoane pe DJ Marius, eveniment care debutează la ora 22.00, timp în care cei prezenți se vor bucura și de un spectacol de lasere, ce cuprinde jocuri de lumini și proiecții de mari dimensiuni cu personaje ale sărbătorilor de iarnă, după cum au anunțat reprezentanții municipalității de pe Timiș și Sebeș. La miezul nopții vor avea loc tradiționalele focuri de artificii, care vor dura 20 de minute, după care cei prezenți sunt invitați să joace cunoscutul dans „Perinița”.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara
Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/