Moş Crăciun şi-a amintit de Gloria Reşiţa!

Proiectul tandemului Aghescu – Stănucă prin care clubul din Govândari ar trebui să redevină ce a fost cândva a schimbat starea de spirit în rândul alb-albaştrilor.

 

Au trecut 15, dacă nu mai bine, îşi amintea preşedintele de onoare Doru Roşca, de când Moş Crăciun nu a mai venit la tinerii care joacă fotbal sub culorile Gloriei Reşiţa. Clubul din Govândari lucrează intens la imagine şi pentru insuflarea spiritului din urmă cu două sau trei decenii. În această după-amiază, alb-albaştrii, de la cel mai mic până la cel mai mare, au avut parte de o mare surpriză. În curtea stadionului l-au întâlnit pe Moş Crăciun, care a auzit şi el de lucrurtile bune care se întâmplă la Gloria şi a venit să-i premieze pentru rezultatele din prima jumătate a sezonului competiţional.

 

Rând pe rând, fiecare fotbalist legitimat la clubul reşiţean şi-a auzit numele şi a trecut pe la Moş Crăciun. După ce a stat de vorbă cu fiecare jucător în parte, Moşul a descifrat tactica Gloriei: joacă foarte mult pe partea dreaptă, drept dovadă fiind numărul mare al fundaşilor, mijlocaşilor şi atacanţilor care evoluează pe această parte a terenului.

Preşedintele clubului, Pavel Aghescu, le-a urat succes tuturor grupelor de juniori, echipei de seniori, dar poate cel mai important, le-a promis că în viitor lucrurile vor sta şi mai bine la Gloria.

 

Comments

  1. Petru Fuchs says:

    Sunt Mos Craciun, actor la teatrul din Resita si tin sa infirm afirmatia lui Dani Stanciu ca de 15 ani nu as fi fost la copiii GlorieI! Cu dovezi indubitabile pot sa afirm ca ultima data la Gloria am fost in urma cu 7 ani cand Domnul Rosca Doru (care nu a pronuntat cifra 15!) a pregatit o fastuoasa serbare pentru tinerii fotbalisti primind cadouri si Bogdan Beloia de 10 ani, acum are 18 cat si Karina Beloia de un an care are acum 8 ani! Concluzia este clara, nu-i mai laudati atat pe Aghescu si Stanuca….

  2. Florin Stiube says:

    Lipsa de comunicare…Mos Craciun a fost si anul trecut la Gloria Resita, ca de altfel ca si Iepurasul de Paste (in 2012).