Ultima impresie contează!

HC Caraş-Severin şi-a luat la revedere de la fani la ultimul meci al anului pe teren propriu cu o victorie categorică, 30-17 (17-8), cu CSM Ploieşti.

După o perioadă mai puţin fastă, elevii lui Aihan Omer aveau neapărat nevoie de victorie în partida de astăzi. Chiar dacă Mişa Rohozneanu a lipsit din cauza unei accidentări, HC Caraş-Severin a controlat jocul de la un capăt la celălalt şi a obţinut o victorie clară, care nu a fost pusă în niciun moment sub semnul întrebării. Diferenţa de nouă goluri de la pauză i-a permis tehnicianului reşiţean să dea credit în partea secundă şi tinerilor din lot, jucători care încă nu se exprimă încă pe măsura aşteptărilor.

Prima parte a campionatului se încheie pentru HC Caraş-Severin în Moldova, cu un joc împotriva Ştiinţei Bacău. “Pentru noi a fost un meci cu o presiune destul de mare. Nu aveam voie să facem nicio greşeală. Această pauză de trei săptămâni a fost binevenită pentru echipa noastră. Am reuşit să strângem rândurile, să ne revenim psihic după ultimul meci mai puţin reuşit. Apărarea a făcut diferenţa, suntem mulţumiţi de rezultat, de joc şi mă bucur că băieţii şi-au revenit. Urmează o deplasare grea, dar în handbal se poate întâmpla orice”, a declarat Aihan Omer.

HC Caraş-Severin: Ionescu, Marocico – Tucanu 1, Pârvan 5, Pârâianu 5, Petrea 8, Marta 1, Grigoraş 1, Vaidasigan 1, Negru 2, Grozăvescu 3, Ciubotariu 2, Popovici 1, Cuciula, Irimescu, Vulpe.

CSM Ploieşti: Dumitru, Druţu – Roman 1, Zamfir 1, Botezatu 2, Micu 1, Enescu 3, Mihoci 1, Peţea 1, Ungureanu 3, Nenitsa 1, Onyejekwe 3, Roua, Stăncioiu.