Bază sportivă de excepţie, la Râul Alb

Pe terenul sintetic de fotbal situat în singurul centru de agrement funcțional din județul Caraș-Severin s-a jucat deja primul meci. Urmează reabilitarea bazinelor de înot!

La invitaţia profesoarei Liliana Dacica, directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret, oficialitățile locale împreună cu foști mari maeștri ai sportului cărășean, directori de cluburi sportive, antrenori, profesori şi sportivi au fost prezenți la Râul Alb, la inaugurarea terenului sintetic. Invitate speciale au fost multipla medaliată la tenis de masă, Otilia Bădescu, în prezent consilier la Asociația Națională pentru Sport și Tineret, și Ștefania Iordache, de asemenea, consilier ANST. Ambele s-au declarat foarte mulțumite de ce au găsit în centrul de agrement de la Râul Alb. Îmi place ceea ce am văzut în zonă. Se pare că avem într-adevăr o țară frumoasă. Trebuie să promovăm acest loc. Eu văd aici o bază extraordinară de sport care trebuie să se dezvolte şi sunt convinsă că așa va fi, a precizat Otilia Bădescu. “Sunt foarte impresionată de ceea ce a făcut doamna director, mai ales că nu a avut prea mult sprijin financiar de la noi. Sperăm ca în acest loc să se producă și alte fenomene. Am înțeles că vrea să facă și aceste bazine funcționale și cu ajutorul nostru și al autorităților spreăm să și reușească”, a precizat Ștefania Iordache, consilier ANST.

Panglica a fost tăiată de către Liliana Dacica, Sorin Frunzăverde, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin și Otilia Bădescu. “Mă bucur că am reușit să finalizăm această investiție datorită faptului că a fost destul de greu de realizat. Ne dorim ca Râul Alb să devină un centru de bază sportivă, a precizat Liliana Dacica. Este o investiție de trei miliarde de lei aici, care cred că dă un contur special infrastructurii sportive de la Râul Alb, una din taberele frumoase din județ”, a adăugat Frunzăverde.

Cele mai bune echipe înscrise în Campionatul Județean de Minifotbal au testat iarba sintetică de la Râul Alb şi fotbaliştii s-au declarat plăcut impresionaţi.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157632205095560″]