Bazinul a primit numele antrenorului Schuster

Complexul municipal de Sport și Sănătate din Reșița va purta, de acum înainte, numele marelui antrenor reșițean de înot Ioan Schuster. Acest gest făcut de autorități este un omagiu adus muncii depuse de antrenorul emerit pentru sportul reșițean, pe tot parcursul vieții sale.

La un an de la trecerea în neființă a profesorului Ioan Schuster, autoritățile locale au făcut demersurile necesare pentru ca activitatea sportivă și performanța natației reșițene datorate antrenorului emerit să fie răsplătite. De acum înainte, baza sportivă din Govândari se va numi „Complexul municipal de Sport și Sănătate – Ioan Schuster”.

„Personalitate a Județului Caraș-Severin, profesorul Ioan Schuster a creat la Reșița o adevărată școală națională de natație, recunoscută și apreciată în întreaga țară. În decursul carierei sale, a reișit prin sponsorii săi, să aducă peste 300 de titluri naționale de seniori și peste 1000 de victorii în campionatele de juniori sportivi”, a declarat Mihai Stepanescu, edilul șef al municipiului de pe Bârzava.

Comments

 1. SUNTomulDErandSImieIMIpasa says:

  daca zis in sedinta consiliului municipal Sebastian Purec ca ar fi frumos un bust in fatza bazinului cu maestrul Schuster,Oana Bejenariu l-a luat in deradere…ce sa mai intelegem oameni buni?Ca Oana Bejenariu e omul lui Stepanescu,stim destul de bine,ca orice ar spune consilierii PP-DD,clar ca-s atacati de jurnalistii aserviti regimului Stepanescu,dar oare tot ce-i bun si propus de consilierii PP-DD si respins in prima faza si apoi pusi pe ordinea de zi in alte sedinte,ca alti membrii ai altor formatiuni politice sa-si atraga simpatiile si ponoasele,pe spatele PP-DD-istilor,e corect?Poate-si face timp simpatica Oana Bejenariu sa ne explice…;)…da-ma dreq de simpatik…

 2. cristina says:

  Eşti dus rău. Fiecare e omul nu ştiu cui, numai îi bălăcăreşti pe toţi. Curat paranoia. Dă-te dreq e chiar valabil. Simpatik … las-o baltă!

 3. SUNTomulDErandSImieIMIpasa says:

  cristina…macar ai recunoscut si tu ca esti a lui SATANA…

 4. cristina says:

  :)) Bine că prostia nu te doare!