Cadouri pentru piticii din Valea Domanului

Pentru al treilea an consecutiv, Moş Crăciun a trecut şi pe la copiii de la centrul de copii şi juniori FC Şcolar Reşiţa, club susţinut de Primăria municipiului Reşiţa.

Preşedintele FCM Reşiţa, Cristian Bobar, are bagajele făcute după ce şi-a prezentat demisia la finele meciului cu Muncitorul, dar, aşa cum a promis, are grijă ca în Valea Domanului totul să se desfăşoare în cele mai bune condiţii până în ultima sa zi de mandat. Chiar dacă se desparte de gruparea roş-neagră cu un gust amar, a vorbit şi anul acesta cu Moş Crăciun, astfel că toţii micii fotbalişti ai clubului au primit câte un mic cadou. Toate grupele de juniori s-au reunit în mijlocul bradului de Crăciun, au primit câte o pungă cu dulciuri de la Moş Crăciun şi au primit promisiuni că se vor bucura de atenţie şi de acum încolo şi că vor beneficia de condiţii de invidiat în cel mai scurt timp posibil.

 

“A devenit tradiţională această acţiune în Valea Domanului. Au fost şi rezultate bune şi mai puţin bune, au fost destule probleme şi frământări, ca peste tot în fotbalul românesc, dar am trecut în general cu bine acest an şi sperăm la rezultate mai frumoase de la anul încolo. Cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local am realizat tot ceea ce se vede astăzi în Valea Domanului, avem o echipă de seniori şi avem motive să credem că vom realize mai mult. Cu sprijinul a doi sponsori am reuşit să facem o bucurie copiilor în pragul sărbătorilor”, a declarat Cristi Bobar.