Cupa „Moș Crăciun” la gimnastică ritmică

Cupa „Moș Crăciun” pentru fetele de la gimnastică ritmică s-a desfășurat ieri după amiază în sala de sport a Școlii generale nr.9 din Reșița. Toate fetele Clubului Sportiv Școlar din Reșița au dansat pe ritmuri de iarnă.

Fetele de la gimnastică au încheiat anul competițional cu o serbare de Crăciun pentru părinți. Talentatele sportive au pregătit câteva dansuri împreună cu antrenoarele lor, Luminița Lațcu și Daniela Târbă, pentru a capta atenția spectatorilor. Au și reușit să își atingă scopul. Părinții aplaudau la finalul fiecărui dans și așteptau cu nerăbdare următoarea interpretare. Fetele au fost extrem de emoționate, dar acest lucru a fost benefic pentru că la final totul a ieșit ca la carte. La sfârșitul serbării, grațioasele sportive au primit câte o mică atenție din partea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Caraș- Severin.

“A fost o serbare la care au participat toate sportivele secției de gimnastică ritmică legitimate la Clubul Sportiv Școlar din Reșița. Micuțele au încântat publicul cu dansuri și exerciții cu obiecte. La sfârșit au primit cadouri sponsorizate de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret din Județul Caraș-Severin”, a precizat Luminița Lațcu.

Fetele de la gimnastică ritmică au încheiat anul competițional și cu o serbare. Acum sportivele îl așteaptă nerăbdătoare pe Moș Crăciun și se bucură de o mini vacanță.