Aihan Omer: “La mine, Moş Crăciun vine vara. Îl aştept atunci cu mai mulţi jucători!”

HC Caraş-Severin a terminat prima parte a campionatului Ligii Naţionale de handbal masculin sub aşteptări, cu o înfrângere categorică, 25-31 (8-17), pe terenul Ştiinţei Bacău, în urma căreia se clasează pe locul şapte.

Elevii lui Aihan Omer au câştigat doar patru meciuri în turul de campionat, au terminat două la egalitate şi au pierdut cinci. Vârsta unora dintre jucători începe să-şi spună tot mai des cuvântul şi asta pentru că tinerii din lot nu conving deocamdată că merită mai multe minute în teren decât le acordă tehnicianul. În mai multe meciuri, HC Caraş-Severin a primit goluri în situaţii în care avea dublă superioritate numerică şi asta doar din cauza vitezei scăzute în joc şi la repriere. Accidentările au dat şi ele destule bătăi de cap, rând pe rând, Rohozneanu, Cuciula sau Pârvan fiind nevoiţi să stea pe margine. Chiar şi aşa, în pauza de iarnă, echipa susţinută financiar de Consiliul Judeţean Caraş-Severin nu va transfera nimic.

Întrebat fiind ce cadouri aşteaptă de la Moş Crăciun, Aihan Omer a spus: “I-am scris să vină în vară cu mai multe cadouri. Eu sunt de pe litoral, de la mare, şi la mine vine vara Moş Crăciun. Noi am încercat să jucăm mai pragmatic. Dacă ne va permite poziţia în clasament eu sunt gata să le dau mai multe minute lui Grigoraş, Marta, Vulpe, Popovici sau Negru, jucători sub 21 de ani şi destul de cruzi. Aş fi preferat un schimb de generaţii 25-27 de ani, jucători care să aibă şi ceva experienţă. Cu ce vom mai aduce în vară eu sunt convins că putem să facem o echipă care să meargă trei ani fără alte modificări. Dacă nu te ajută rezultatele, bugetul devine mai mic şi iar nu poţi aduce jucători. Eu încerc să meţin un echilibru”, a explicat tehnicianul.

“Vom avea zece zile de vacanţă pentru sărbătorile de iarnă. Ne întâlnim în 7, de Sfântul Ion, şi vom avea aproape o lună de pregătire până la primul meci. Cu această ocazie, le doresc şi eu sărbători fericite şi un an nou fericit tuturor suporterilor şi iubitorilor de sport!”, Aihan Omer, antrenor HC Caraş-Severin