Vedeta Bocşei, curtată de marile cluburi

Revenită acasă pentru a petrece sărbătorile de iarnă în sânul familiei, fotbalista Laura Rus a fost prezentă la iniţiativa primarului Cismăneanţu la ultima şedinţă a Consiliului Local Bocşa din acest an.

Laura Rus joacă fotbal la cel mai înalt nivel cu echipa sa de club din Cipru, dar şi în tricoul primei reprezentative a României. În momentul de faţă este, poate, cel mai reprezentativ sportiv al Bocşei, astfel că administraţia locală i-a pregătit o surpriză. Primarul Eugen Cismăneanţu i-a înmânat o plachetă pentru merite sportive deosebite şi promovarea oraşului. Sportiva nu a venit nici ea cu mâna goală şi i-a oferit edilului-şef un tricou al naţionalei României. “Laura e unul dintre sportivii cu care Bocşa se mândreşte. Performanţele sportive sunt tot mai puţine, dar Laura joacă la cel mai înalt nivel, în Champions League, pentru naţionala României, şi e un motiv de satisfacţie pentru noi”, a declarat primarul Cismăneanţu.

Laura şi-a început cariera de fotbalistă la Pandurii Târgu Jiu, după care a luat drumul Spaniei, semnând cu Sporting Huelva. Din 2010 evoluează în campionatul cipriot pentru Apollon Limassol, echipă cu care joacă în Champions League.  Laura a avut un an foarte bun, e lider în Cipru, e calificată în şaisprezecimile Champions League, a marcat 11 goluri în 5 meciuri şi acum e curtată de trei mari cluburi din Rusia, Italia şi Germania.