“În Valea Domanului va fi teren sintetic!”

Demisionar începând cu prima zi a lui 2013, preşedintele FCM 2012 Reşiţa, Cristian Bobar, ţine să dezmintă zvonurile potrivit cărora pe terenul de zgură nu va mai fi aşternut covorul sintetic promis.

Vizibil emoţionat de gestul lui Bobar, care a avut grijă ca în curtea stadionului din Valea Domanului să existe un bust al regretatului Mircea Chivu, fostul căpitan al naţionalei le-a promis juniorilor că va acoperi cu iarbă sintetică zgura pe care şi el şi-a julit cândva genunchii. Nu s-a întâmplat atât de repede pe cât a spus sau şi-ar fi dorit juniorii Reşiţei, dar nici acum nu e târziu. Primăria a finalizat deja lucrările prealabile necesare amenajării suprafeţei de joc, dar covorul sintetic nu a ajuns încă în Valea Domanului.
Iminenta plecare a lui Bobar a dat naştere la tot felul de speculaţii. Acesta vrea să lămurească lucrurile şi îi linişteşte pe micii fotbalişti. “Covorul sintetic e achiziţionat, e plătit de Cristi Chivu şi cu siguranţă va fi aşternut în Valea Domanului. În preţul plătit e inclusă şi montarea covorului şi transportul acestuia. Se întârzie puţin din cauza firmei care ar trebui să facă lucrarea. E vorba de o firmă olandeză care trebuie să mai amenajeze un astfel de teren în ţară, dar am înţeles că nu ar fi primit toţi banii pentru acest al doilea teren şi atunci trebuie să aşteptăm şi noi. Nu are rost să apelăm la altă firmă, pentru că asta ar presupune costuri suplimentare, destul de mari. Noi nu avem nicio vină, Cristi a plătit deja întreaga sumă, direct firmei respective, nu trebuie decât să mai avem puţină răbdare”, a precizat Cristi Bobar.

Comments

 1. Pakatos says:

  CRISTI CHIVU…neschimbatul Cristi pe care-l stiam de pe vremea in care era la CSM Resita ,,Jordi”…SUNTEM MANDRII DE EL !!! SI-TI MULTUMIM !!!

 2. Petru Fuchs says:

  Pe terenul de zgura au crescut un Cristi Chivu, Dan Potoceanu, Ioan Florea, Ion Atodiresei, Basa Panduru, Vali Ciucur….Pe acelasi teren Metalul Resita a invins CCA si alte echipe castigand apoi Cupa Romaniei. Pe un stadion fara scaune scoici, sauna, restaurant, hotel etc. rossoneri au strans peste 10.000 de spectatori…Buba nu e in terenul sintetic, buba este in minciunile presedintelui Cristian Bobar…Iata cateva din ele: “Obiectivul CSMR este promovarea in liga I-a“, Vreau sa raman pe viata la CSMR ca Jean Padureanu la Bistrita“, “Ma casatoresc dupa ce promovam in liga a ii-a“, “Voi aduce un sponsor puternic de la Espagnol Barcelona“, “Plec de la club odata cu Gica Barbu“. Au mai fost si altelepuse pe seama lui Bobar – “Nu voi vota cu turma!“, dar a votat pentru excluderea Craiovei, “Am oferte de la Poli, de la Iasi, de la Dinamo“…..Nu contest transformarea stadionului din Valea Domanului intrunul de prima liga, dar pe care nu joaca nici macar DAMILA MACIUCA!!

 3. Fost fotbalist says:

  Nu va da nimeni dreptul sa catalogati in acest fel un om care totuși a facut ceva pt Reșița spre deosebire de cei care i-ați amintit

 4. Petru Fuchs says:

  Cititi va rog ultima fraza in care nu neg meritele administrative ale presedintelui, dar care au avut efecte zero….

 5. GRN says:

  Cristi, baieti din galerie iti ureaza un calduros LA MULTI ANI !