Mortul înviat naşte promovări la prefectură

Prefectul Florenţa Albu are un mod interesant de a aprecia meritocraţia. Şeful serviciului care a exclus dintr-un consiliu local o persoană care nu doar că nu fusese consilier local, dar era şi decedată, a fost avansat ca şef de cabinet al prefectului!

Dorel Ursu, căci despre el este vorba, a fost avansat pe postul de şef al Cancelariei prefectului, din funcţia de şef al Serviciului pentru verificarea legalităţii actelor, adică tocmai acel serviciu care nu a verificat componenţa Consiliului Local Fîrliug şi i-a anulat mandatul de consilier local lui Dimitrie Pătruţ, fără ca acesta să fi fost validat, însă, vreodată pe funcţia de consilier local.

CITEȘTE ȘI: FABULOS. Prefectura Caraș-Severin a exclus un mort din Consiliul Local Fîrliug! După ce PNL l-a dat afară din partid!

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

După ce scandalul a apărut în presă, prefectul Florenţa Albu a declarat că a început o anchetă internă şi că va verifica cine a greşit, dar a tăcut apoi cu privire la acest subiect şi nu a mai anunţat niciun rezultat al verificărilor, asta dacă s-or mai şi fi făcut. Cum n-a anunţat nici numirea lui Dorel Ursu ca şef al Cancelariei prefectului judeţului Caraş-Severin, deşi numirea s-a produs.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/