Conferenţiarul universitar Gheorghe Ciulei este noul decan al Baroului Caraş-Severin

Avocaţii cărăşeni şi-au ales noii reprezentanţi în Baroul judeţean. În fruntea lor a fost ales Gheorghe Ciulei, care are o carieră de o viaţă atât ca magistrat şi avocat, cât şi în mediul universitar al dreptului.

După o carieră impecabilă ca judecător, cu funcţii de conducere la Tribunalul Caraş-Severin, dar şi ca profesor universitar de drept şi autor de lucrări de specialitate, conferenţiarul universitar Gheorghe Ciulei a ieşit din magistratură în anul 2005, pe 21 martie 2005 devenind membru al Baroului Caraş-Severin, cu drept de pledare la toate instanţele, titular şi cu gradul definitiv.

Din luna iunie 2016, Gheorghe Ciulei este şi decanul avocaţilor din Baroul Caraş-Severin, urmând a face echipă cu Mariana Ţibrea, care a fost aleasă prodecan, şi cu consilierii Nicolae Barac, Monica Clepan, Ioan Iancu, Radu Szleacsan şi Petru Ştefănigă, toţi avocați în cadrul acestui barou.

1000x100 resita 02

Baroul de avocaţi este cel care desemnează apărătorii din oficiu sau persoanele care pot oferi ajutor judiciar gratuit şi, totodată, semnalizează şi analizează probleme de etică ori de indisciplină ale avocaţilor din cadrul baroului.