Monte Banato a împărţit bucurii copiilor şi bătrânilor singuri de sărbători

În prag de sărbătoare, conducerea şi angajaţii firmei numărul unu în România la producţia de paste făinoase s-au gândit să fie alături de cei cu care viaţa nu a fost foarte generoasă. Peste o sută de copii şi bătrâni instituţionalizaţi au primit cadouri din partea spiriduşilor Monte Banato, urmând ca în scurt timp să ajungă la ei şi câteva sute de kilograme de orez şi paste.

Spiritul sărbătorilor care bat la uşă i-a făcut pe reprezentanţii firmei Monte Banato să se gândească la semenii lor mai puţin norocoşi, care merită şi ei să simtă bucuria Crăciunului. Astfel că angajaţii firmei au devenit ajutoarele lui Moş Crăciun şi au reuşit să le aducă zâmbetul pe buze şi bucuria în suflet bătrânilor de la Căminul pentru Persoane Vârstnice şi copiilor de la Centrul Speranţa şi Centrul de Servicii Sociale Sfâna Maria. Pacheţelele cu dulciuri, prăjituri, sărăţele, biscuiţi şi fructe au fost mica atenţie pe care Monte Banato a oferit-o pentru cei care nu se pot bucura de un Crăciun în familie.

Pe lângă cele 125 de cadouri, firma producătoare de paste va dona celor trei centre 1500 de kilograme de orez şi 700 de kilograme de paste.

Comments

  1. Renate says:

    Glad to see that the old people are not forgotten, especially this time of the year…..because of them, WE exist! Thank you guys and keep up the great job you are doing!!!!!!