Monica Anghel: „Vă aștept pe toți cu drag în stațiunea Băile Herculane!” [VIDEO]

po 1000x100px (3)

După Dan Negru, o altă vedetă își îndreaptă atenția spre stațiunea Băile Herculane. Cântăreața Monica Anghel nu vorbește despre dezastrul din orașul cărășean, ci face o invitație tuturor celor care o urmăresc pe pagina de Facebook.

Monica Anghel, dar și cântărețul și compozitorul Adrian Daminescu, originar din Timișoara, vor fi prezenți, la finalul lunii august, în stațiunea Băile Herculane. Prilejul? Ambii vor face parte din juriul Festivalului Național de Muzică „Zâmbet de copil”. Monica Anghel a postat pe pagina sa de Facebook și un mesaj prin care invită internauții în stațiunea cărășeană.

„Pe data de 24 și 25 august vă dau întâlnire la Festivalul Național de Muzică «Zâmbet de copil». Festivalul va avea loc la Grădina de Vară din stațiunea Băile Herculane, începând cu ora 18. Și alături de colegul și prietenul meu Adrian Daminescu, îi vom juriza cu blândețe, cu bunătate, cu înțelegere, dar și cu rigurozitate pe cei care se vor înscrie în acest concurs. Vă așteptăm pe toți cu drag și ne întâlnim acolo. Pupici!”, este mesajul pe care l-a postat Monica Anghel pe pagina sa de Facebook.

Festivalul Național de Muzică „Zâmbet de copil” se adresează copiilor talentați cu vârste cuprinse între 5 și 18 ani, având o singură secțiune: muzică ușoară. Acesta se va desfășura după următorul program:

1000x200 dacus 02
  • 24 august: 5 – 7 ani, 10 – 12 ani, 14 – 16 ani
  • 25 august: 8 – 10 ani, 12 – 14 ani, 16 – 18 ani

În concurs se va interpreta o piesă din repertoriul național sau internațional cu textul adecvat vârstei concurentului.

  • Durata unei piese muzicale – 3-4 minute;
  • Interpreții vor fi acompaniați de negative înregistrate pe suport CD;
  • Negativele pot conține backing-vocal, dar realizat pe o linie melodică diferită de cea interpretată de concurent.

Materialele pentru concurs (pozitiv, negativ, fișă de înscriere) se vor trimite pe adresa de e-mail: zambetdecopil2017@yahoo.com până în data de 15 august.

Evenimentul este organizat de Asociația Cultural-Artistică Danubiana, în colaborare cu Primăria Băile Herculane și Consiliul Local Băile Herculane. Acesta va cuprinde și alte concerte, intrarea doritorilor fiind liberă.

CITEȘTE ȘI: Dan Negru: „Herculane. Cel mai mare jaf din istoria turismului românesc s-a petrecut aici!”

Banner night theater LightsON TM 2023 1000x100px