Dan Negru: „Herculane. Cel mai mare jaf din istoria turismului românesc s-a petrecut aici!”

timisoara capitala 2023

Vedeta TV Dan Negru a făcut o vizită zilele acestea în stațiunea Băile Herculane, acolo unde spune că își petrecea vacanțele de vară din copilărie. Acesta a vorbit despre jaful din România și cum s-a reușit, în doar două decenii, distrugerea câtorva secole. Originar din Timișoara, Dan Negru a fost recent la mai multe obiective din partea de vest a țării lăsate în paragină, subliniind ideea că statul român nu dă doi bani pe istoria sa.

Băile Neptun, stațiunea Băile Herculane, un loc pe care cândva îl vizitau capete încoronate, dar care astăzi poate fi cu ușurință platoul de filmare al unor producții horror. Aici s-a oprit și Dan Negru, care n-a rămas însă indiferent și a ales să prezinte și internauților consecințele dezinteresului.

„Herculane. Cel mai mare jaf din istoria turismului românesc s-a petrecut aici! Romanii au descoperit stațiunea asta acum 2.000 de ani. Era locul preferat al aristocraților romani, senatorii romani veneau aproape în fiecare vară aici. Imperiul Austro-Ungar mai apoi a ridicat și mai mult stațiunea asta pentru ca ai noștri să o doboare în doar 30 de ani. Așa arată Herculane acum, în august 2018. Culmea, cei care au îngăduit tot jaful ăsta, toată tâlhăria asta apar în continuare la televizor, îi vezi prin ziare, sunt bine, mersi. Vacanțele de vară din copilăria mea mi le-am petrecut aici, la Herculane. Și de asta, de fiecare dată când vin aici, matur fiind, îmi vine să caut o pușcă pe undeva și să mă întorc cu ea la București. Așa arată Herculane în august 2018. O tâlhărie, un jaf!”, este mesajul lui Dan Negru care însoțește filmarea de la Băile Neptun.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Titlul dat filmării, dar și haștagurile pe care le-a ales Dan Negru pentru postare vorbesc de la sine… „Construită in 2000 de ani… Distrusă in 20… #centenar #tuvangura”.

untitled design set 970x90 px