Mocioalcă despre Dragnea: „Sunt printre cei care susțin menținerea președintelui executiv!”

Vicepreședintele PSD, deputatul Ion Mocioalcă, președintele PSD Caraș-Severin, susține menținerea președintelui executiv al acestei formațiuni politice, Liviu Dragnea, pe această funcție, cel puțin până la Congresul PSD din toamna acestui an. 

„Într-adevăr, sentința pronunțată în dosarul Referendumul a fost o lovitură dată atât președintelui executiv, Liviu Dragnea, cât și Partidului Social Democrat, iar discuțiile purtate luni nu au concluzionat nimic, fapt pentru care decizia Biroului Permanent a fost de a convoca Comitetul Executiv Național pentru miercuri, ora 16:00. Este un for lărgit al partidului, care va lua o decizie în ceea ce privește viitorul politic al președintelui executiv al PSD. Întrucât nu este vorba de o faptă de corupție, eu sunt printre cei, și nu sunt singurul, cred că de îndreptăm deja către o părere unanimă a partidului, sunt printre cei care susțin menținerea președintelui executiv, Liviu Dragnea, în această funcție. Sigur, peste toate acestea, importantă este și decizia domniei sale, însă eu sper, după discuțiile la care am participat luni, ca domnul Dragnea să renunțe la această demisie din funcție, urmând să rămână la conducerea partidului până cel puțin la Congresul pe care îl vom avea în toamna acestui an”, a declarat, pentru AGERPRES, vicepreședintele PSD, Ion Mocioalcă.

Acesta a precizat că în Consiliul Național s-a făcut referire la fapte de corupție, în momentul când s-au luat anumite decizii privind integritatea membrilor PSD, or, spune Ion Mocioalcă, în cazul lui Liviu Dragnea, nu este cazul.

Comments

  1. nea fane says:

    si eu sunt de acord cu mentinerea. dar in PUSCARIE.