Ghiorghioni: „Am fost provocat, vreau să-mi duc la capăt proiectele începute la Consiliul Județean!”

Prins în flagrant cu şpagă chiar în biroul său de la Consiliul Judeţean Caraş-Severin, suspectat că ar fi pretins comisioane ilegale de la cel puţin alte două firme şi pârât organelor de cercetare penală de oamenii din subordine asupra cărora exercita presiuni pentru avantajarea firmelor de la care lua bani negri, vicepreşedintele Ghiorghioni nu are de gând să renunţe la statutul de al doilea om în judeţ.

 

Trimis de DNA în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă, Ghiorghioni nu a scos un cuvânt despre acuzaţiile care i se aduc, fiind conştient că tot ce ar spune va putea fi folosit împotriva lui. În faţa jurnaliştilor a pretins încă din momentul în care a părăsit biroul de la Consiliul Judeţean flancat de mascaţi că totul este o înscenare, rezultat al jocurilor politice. În ciuda probelor zdrobitoare prezentate până acum de procurorii DNA, Ionesie Ghiorghioni îşi susţine nevinovăţia, ba mai mult, a cerut judecătorilor de drepturi şi libertăţi să-l lase în libertate, pentru că are foarte mult de lucru la Consiliul Judeţean.

„Inculpatul Ghiorghioni, având personal cuvântul, solicită respingerea propunerii de arestare, arătând că nu doreşte să fie implicată instituţia statului în aşa ceva. Totodată, inculpatul Ghiorghioni arată că doreşte să îşi ducă la capăt proiectele începute”, s-a reţinut în motivarea soluţiei Tribunalului Timiş prin care s-a dispus arestarea sa. Aceeaşi placă a folosit-o şi ieri, la Curtea de Apel Timişoara, unde s-a judecat contestaţia vicelui CJ. „În ultimul cuvânt a spus că nu se face vinovat de săvârşirea acestor fapte, că a fost provocat şi că ar trebui lăsat în libertate pentru a-şi duce la îndeplinire proiectele de la Consiliul Judeţean”, a precizat avocatul Cosmin Bolosin.

Comments

 1. Coco says:

  Cata nesimtire si pe asta, de ani buni tu tot “termini” proiecte, nu ai avut suficient timp pana acum sa dovedesti ce poti inaptule? Oras de inadaptati cleptomani, de la primar pana la In Dunga! Din toata povestea asta cei mai prosti sunt cetatenii ca voteaza oameni care promoveaza betivani ca asta.

 2. Leo says:

  A fost provocat? Cata nesimtire au unii.
  Sa ne spuna si noua care sunt proiectele alea care vrea sa le duca la capat?
  Lasa-ne, lasa-ne…
  Proiectul inceput de “Don Corleone” pe care vrea sa-l duca la capat in Resita se numeste “Ultimul stinge lumina”.

 3. bogdan mihai says:

  ,,Gunoiul”ce proiecte?au mai ramas de luat nisre bani la lucrarile in curs de desfasurare?tot la voi vin bani de la Tehnocer Alfa construct Excav prod…de ce nu se face control si la Aquq caras si ADI intercom deseuri alte masini de jigmanit populatia in interesul CJ CS…rusine voua ati distrus aproape tot…

 4. Tiberiu says:

  betivanul asta care seamana cu un butoi plin de cacat spune ca el nu vrea sa implice institutia statului in asa ceva.noi bine stim ca institutia statului al carui reprezentant este se aseamana leit cu el. de ce dracu sintem asa prosti si nu ii filmam de fiecare data cand ne pecep spaga? sa nu ne imbrobodeasca cu astfel de vorbe cu institutia statului. statul al carui miliardar corupt este a facut din spaguiala monopol national.

 5. Podsekalnikov says:

  Mda, pe jegu’ asta brusc l-a apucat pofta de munca. Stim si noi ca avea de finalizat
  niste “proiecte” ca doar asta fac monstrii astia de de 25 de ani incoace. Din pacate “proiectele” lor au ruinat orasul/judetul asta.

 6. gogu says:

  butoiul asta de ghiorgioni nu spune cate firme din judet a stors de bani ca sa construiasca o manastire la Bucova, la care figureaza ca ctitor.

 7. damian says:

  Ai fost provocat, nemernicule? Dar nu te provoaca cineva sa iti pui capat zilelor,gunoiule ce esti! Ai lasa judetul asta fara o capusa si mult bine ai face. Nu ti-e rusine burdihan imbogatit pe spatele cetatenilor.Eu te-as impusca fara vreo remuscare si nu numai pe tine.

 8. borduz says:

  vai cata nesimtire are asta.dar ei cred ca asa este normalul nu pot sa isi mai revina au capatat boala psihica fara intoarcere .ce durere a fost cand a schimbato grindeanu pe rozina sotia lui la noi la ot rosu erau in stare sa faca moarte de om sa fie pusa la loc si iata ca au rezolvat cum nu se stie

 9. Radivoj Milenovici says:

  Talharul asta este desprins total de realitate , sigur este un”BIPOLAR”aluzionist ???!!!