Caravana Fondurilor Europene ajunge la Consiliul Județean!

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest organizează mâine, de la ora 10:00, în sala de ședințe a Consiliului Județean Caraș-Severin o întâlnire pe tema fondurilor europene în Regiunea de Vest.

În cadrul caravanei vor fi prezentate oportunitățile de finanțare în perioada de programare 2014 – 2020, oferite prin intermediul:

  • Programului Operațional Regional (POR) pentru perioada 2014 – 2020;
  • Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM) pentru perioada 2014 – 2020
  • Programului Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) pentru perioada 2014 – 2020.

De asemenea, pe lângă prezentarea oportunităților de finanțare cu fonduri europene nerambursabile și a oportunităților de finanțare a investițiilor în Regiunea Vest, participanților la întâlnirile organizate în cadrul caravanei li se vor prezenta: aspecte generale privind Acordul de Parteneriat pentru perioada 2014 – 2020 semnat de Comisia Europeană și Guvernul României, Planul pentru Dezvoltare Regională al Regiunii Vest corespunzător aceleiași perioade și portofoliul de proiecte al Regiunii Vest pentru această nouă perioadă de finanțare.

La aceste întâlniri sunt așteptați să participe reprezentanţi ai instituţiilor din Regiunea Vest precum consilii judeţene, prefecturi, primării de oraşe şi comune, instituţii deconcentrate judeţene, precum și reprezentanți ai mediul academic.

Caravana Fondurilor Europene este o inițiativă a Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest în parteneriat cu Organismul Intermediar pentru Programul Operațional Sectorial Mediu Timișoara – Regiunea Vest și Centrul Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 5 Vest.

Demersul de a organiza Caravana Fondurilor Europene are ca scop final facilitarea accesului Regiunii Vest la fonduri nerambursabile prin sprijinirea potențialilor beneficiari de finanțare europeană nerambursabilă și continuarea inițiativelor pentru dezvoltarea Regiunii Vest cu fonduri europene.

Pentru informaţii suplimentare sau confirmarea participării, vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi – persoană de contact: doamna Miruna VITCU – Director, Direcţia Resurse Umane şi Comunicare al Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, e-mail: miruna.vitcu@adrvest.ro,  tel./fax 0256 – 491.981/491.923.