Misiune îndeplinită! Caransebeșul are Ambulatoriu integrat

După zeci de zile de polemici, dispute în Consiliul Local, controverse pe facebook și promisiuni care, pentru unii erau doar de imagine, Adrian Cican vine cu vestea că, de astăzi se aprobă înființarea Ambulatoriului integrat în Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș.

Managerul Spitalului numește această zi ca fiind istorică, pentru că după 18 ani de la desființare Ministerul Sănătății aprobă noua structură a Spitalului cu Ambulatoriul în cadrul unității medicale.

Adrian Cican dedică postarea de pe facebook în care prezintă documentele de înființare, cu 20 de cabinete medicale pentru toți cei care nu au crezut în el. De altfel într-un interviu acordat Express de Banat managerul spitalului dădea ca termen final pentru înființarea Ambulatoriul până la Sfintele Paști, ceea ce s-a și întâmplat:

Pentru toți cei care nu au crezut, le amintesc ce le-am spus de la început: știu, pot și o fac! Mulțumesc echipei care m-a sprijinit, medicilor (unii), personalului medical și nemedical și nu în ultimul rând primarului Caransebeșului, Felix Borcean, cel care a avut curajul să mă aducă pe acestă funcție”, spune Adrian Cican.

Managerul vorbește și despre investițiile promise în contextul tratării pacienților cu COVID -19 și care sunt în derulare, printre care noua rețea de oxigen, care este reabilitată, după ce ani de zile a funcționat la o capacitate de doar 10%:

Noua rețea de oxigen medicală, după 50 de ani de funcționare la 10% din capacitate, cred că la sfârșitul săptămânii viitoare va fi pusă în funcțiune. De asemenea tot săptămâna viitoare extensia secției ATI cu 25 de paturi, în cadrul secției Interne, cu rețea de oxigen la fiecare pat va fi pusă în funcțiune. Stația de preparare a oxigenului medical sperăm să fie funcțională la sfârșitul lunii aprilie sau începutul lunii mai”, a mai spus Adrian Cican.

CITEȘTE ȘI:

Medicii din Caransebeș coalizează împotriva managerului Cican. „Nu va plânge nimeni după ei! Eu nu îmi voi da demisia până nu înființez ambulatoriul!”

Adrian Cican dezlănțuit! „S-a dorit desființarea ambulatoriului acum 18 ani!”

Vestea bună: Ambulatoriul Spitalului din Caransebeș se va deschide! Vestea proastă: medicii cu cabinete private trebuie să evacueze spațiile