Miodrag Belodedici și alți 500 de copii cărășeni au trăit la cote maxime fiecare moment al meciului România-Norvegia

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Dacă pentru tricolori rezultatul meciului cu Norvegia de pe Arena Națională nu a fost unul tocmai îmbucurător, cert este că pentru cei 30.000 de copii din tribune acest meci va rămâne de neuitat, mai ales că pentru mulți dintre tineri toată această poveste a reprezentat o premieră.

Pentru cei aproximativ 500 de copii din județul Caraș-Severin, prezența pe Arena Națională a fost mai mult decât un vis împlinit. Sprijiniți de Federația Română de Fotbal, de Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin (care le-au asigurat biletele de acces la meci juniorilor), dar și de administrațiile publice locale (în sarcina lor intrând asigurarea transportului și a mesei), copiii din întreg județul au avut ocazia să-și cunoască idolii în carne și oase, aceștia având, totodată, alături de ei o adevărată legendă din lumea fotbalului, nimeni altul decât Miodrag Belodedici.

untitled design set 970x90 px

Cu privire la impactul pe care l-a avut acest eveniment în rândul celor 52 de copii din grupa de juniori a clubului sportiv CS Moldova Nouă, Marius Costache, organizator al concursurilor sportive de la CS Moldova Nouă, a explicat pentru expresdebanat.ro: „Bucuria, evident, a fost la cote maxime, mai ales că unii dintre ei se aflau pentru prima dată în capitală, darămite pe Arena Națională. Pentru a-i motiva și mai mult pe cei mici, împreună cu antrenorii grupelor de copii, Constantin Stamatoiu și Ceaslav Goanță, dar și cu președintele clubului CS Moldova Nouă am luat hotărârea de a-l invita pe Miodrag Belodedici care imediat a și acceptat invitația de a participa alături de noi la meciul România-Norvegia. Demersul tuturor celor implicați a venit mănușă pentru acești copii, întrucât îi va motiva și mai mult în privința planurilor de viitor”.

În urma rezultatului obținut de tricolori în cadrul disputei cu Norvegia, după 8 runde jucate în grupa F, echipa națională de fotbal a României se clasează pe locul al treilea, cu 14 puncte, formației conduse de Cosmin Contra fiindu-i tot mai greu să se califice la turneul final pentru Euro.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/